Avelino će platiti 1.000 evra jer su se šalili!

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Ove sezone se Avelino takmiči u Seriji B i do kraja prvenstva će voditi borbu za opstanak. Trenutno su samo tri boda udaljeni od opasne zone a na tome mogu da zahvale pobedi nad Peruđom. Ipak, zbog tog meča će morati da plate kaznu.

Serija B je ove sezone i više nego zanimljiva. Za ulazak u elitno društvo se bore Palermo, Frosinone, Parma, Bari, Empoli… Sve veliki timovi, sa slavnom prošlošću i ne tako davno učesnici najjače lige u Italiji. Zanimljivo će biti i na drugoj strani tabele, na dnu.

Ekipe između 15. i 20. pozicije deli samo tri boda. Dok je Novara trenutno na sigurnoj poziciji, Askoli mora da brine jer njegovo mesto vodi u rang niže. Ugrožena su i dva tima iznad Askolija jer bi oni, kako sada stvari stoje, trebalo da završe u plej-autu!

KLADI SE NA ITALIJANSKI FUDBAL!

Pobeda u prethodnom kolu je bila ključna za Avelino jer oni sada mogu lakše da dišu. Nakon 34 odigrana kola sakupili su 39 bodova i prekinuli neugodan niz od dva uzastopna poraza. Poslednju pobedu su zabeležili još krajem februara pa su im tri boda dobro došla.

Oni su savladali Peruđu na svom stadionu a napadač Kastaldo je bio dvostruki strelac. Njemu je šou ukrao zvanični spiker na stadionu. Avelino će morati da plati hiljadu evra kazne zbog njegove pošalice u nadoknadi vremena.

Kada je na isteku 90. minuta igre četvrti sudija pokazao semafor na kom je pisalo da će se igrati dodatnih 7 minuta domaći navijači su pobesneli. Njihovi ljubimci su bili blizu pobede a sada su morali da strepe. U tim momentima je spiker ironično saopštio da će se utakmica igrati još 12 minuta.

DERBI ZAČELJA PROTIV ENTELE!

Iako na samom meču nije bilo posledica takvog čina, liga je reagovala kasnije. Ekipa sa stadiona Partenio će uplatiti u kasu Serije B malu količinu novca. Stiče se utisak da je Avelino odlično prošao, reklama u medijima koja uopšte nije skupa. Mogao bi spiker da dobije i povišicu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime