GOTOVO: Atletiko se zvanično rastaje sa vesnikom poslednje šampionske titule!

Atletiko Madrid-Luis Suarez
Atletiko Madrid se rastaje sa Luisom Suarezom! (Photo by Angel Martinez/Getty Images)

Kada je Atletiko Madrid iskoristio lošu finansijsku situaciju u Barseloni da dovede Luisa Suareza nije ni slutio da će mu upravo on doneti titulu prvaka Španije prošle sezone.

Odigrao je Suarez zaista vrhunski tu sezonu, da bi se gotovo 365 dana kasnije situacija drastično preokrenula. Nije Urugvajac više isti fudbaler.

Imao je ove sezone ogromnih problema sa povredama, slabom formom (uostalom kao i čitav tim) pa otuda ne čudi da je postigao tek 13 golova na 43 utakmice.

Očigledno da je uprava Atletiko Madrida procenila da to nije dovoljno i odlučila da se na kraju sezone zahvali Saurezu na saradnji!

Klub je to i zvanično objavio pa će tako 35-godišnji napadač tražiti novi klub na leto. Više je opcija pred Suarezom. Od ostanka u Evropi, do odlaska u MLS preko povratka u Južnu Ameriku…

Zaista je pravo pitanje šta će uraditi Suarez koji je godinama unazad spadao među najbolje napadače u Evropi i zaista će biti prava šteta što polako silazi sa najvišeg nivoa fudbala…

Za razliku od Suareza, u Atletiko Madridu ćemo naredne sezone gledati Antoana Grizmana! Da podsetimo, Francuz je na pozajmici iz Barselone uz otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra.

Veoma je zanimljivo to što klub nema nameru da plati toliki novac Barseloni, ali ima ideju da zadrži Grizmana.

– Grizman će ostati ovde naredne sezone. Da li ćemo pričati o klauzuli sa Barselonom? Novac nije problem kada imate plan da nastavite zajedno – poručio je predsednik Atletiko Madrida, Enrike Serezo.

Biće zanimljivo videti kakav je to plan smislio Atletiko da ostavi Grizmana i pritome zadovolji finansijske apetite Katalonaca…

MBAPE PODGREVA VATRU: Francuz doneo odluku, evo kada ćemo sigurno znati – PSŽ ili Real Madrid!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Barbi Afrika – Realno, pobednik Evrovizije mora biti, biti, biti… EP26

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime