VENGER BI MENJAO NEPOBEDIVE ZA LIGU ŠAMPIONA Ali moraš da živiš sa onim što nisi osvojio

4
Arsen Venger žali za titulom Lige šampiona (FOTO: Shaun Botterill/Getty Images)

Francuski fudbalski stručnjak, Arsen Venger, jedan je od velikana koji nije osvojio Ligu šampiona. Najbliže je bio sa Arsenalom u sezoni 2005/06, kada su poraženi u finalu od Barselone, ali njegova uloga i značaj za ekipu iz Londona se ne dovode u pitanje.

Za 22 godine sa Arsenalom, Venger je stvorio ime, i sebi i klubu, a i mnogim igračima. Ekipa koju je vodio 2003/04 do titule Premijer lige došla je bez ijednog poraza, rezutlat koji niko nije ponovio do dan danas, a Francuz bi i njih menjao za srebrnu amforu najelitnijeg takmičenja u Evropi.

Na Ostrvu je osvojio sve, ali…

-Menjao bih te dve titule za Ligu šampiona, ali u fudbalu nemate izbora, kazao je Venger, a potom pričao o Ligi šampiona pre 14 godina:

-Mi smo 2006. godine stigli do finala Lige šampiona nakon što smo izbacili Real Madrid i Juventus bez primljenog gola. U finalu smo ostali s igračem manje nakon svega nekoliko minuta. Najviše žalim za tim porazom jer ta generacija je zaslužila tu titulu, ali nije bilo suđeno i moraš da živiš s onim što nisi osvojio. Nažalost-, naglasio je Arsen Venger.

NA DANAŠNJI DAN Svet je dobio umetnika u kopačkama, a Barselona legendu i lidera!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: BOJAN KOSEDNAR vs NIKOLA JOKSOVIĆ | MEGDAN FIGHTING 2020 MMA

4 KOMENTARA

  1. kad te 2005 na sestu nisu osvojili ligu sampiona a kakav tim su imali,stvarno ne znam kada bi to moglo da se desi,u skorijoj buducnosti mislim da nece sigurno,pored ekipa kao sto su Bajer,real Barsa i tako dalje

  2. bas tako,toliko veliki trener i tliko dugo bio u Arsenalu,samo mu je hvalila liga sampiona koju nazalost nije osvojio,tako da ga razumem da bi dao sve titule i sve sto je osvojio samo za tu jednu ligu sampiona,to je san svakog i graca i trenera naravno

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime