Par koji nikada nije imao budućnost: Konte napušta Totenhem na kraju sezone

1
antonio konte-totenhem-trener
Konte više nije trener Totenhema (FOTO: Guliver Images)

Anotnio Konte će na kraju sezone će napustiti Totenhem, javlja dobro obavešteni Di Marcio.

Anotnio Konte je bio viđen kao čovek koji će promeniti kuluturi i mentalitet u Totenhemu i konačno pogurati klub iz Severnog Lonodna jedan korak dalje, u društvo Čelsija,Liverpula i Mančester istija, klubova koji se bore za najveće trofeje iz godine u godinu.

Od toga ipak biće ništa i italinaski trener, ali i sam klub su rešili da je prekid saradnje najbolje rešenje za sve. Konte je u novembru 2021. godine potpisao ugovor na 18 meseci i niti on ne želi da prihvati novi, niti Totenhem ima u planu da mu ga ponudi.

Do ravnodušnog rastanka će doći iz više razloga, Konte je očekivao veća ulaganja, na kakva je navikao u ostalim klubovima koje je trenirao, dok su u rukovodstvu “pevca” stava da je Italijan previše tvrdoglav i da je morao bolje i sa onime što je imao. Na kraju krajeva, potrošeno je više od 190 miliona evra na pojačanja prošlog leta.

Konte se dokazao kao trener u Seriji A sa četiri Skudeta, od čega su tri sa Starom damom i jedan sa Interom. Osvojio je i Premijer ligu sa Čelsijem, dok je vodio i reprezentaciju Italije, Atalantu, Sijenu, Bari i Areco

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime