Analiza Miloša Milojevića: “Može biti problem, ali to je pitanje za sportski sektor”

0
Foto: Starsport

Miloš Milojević je posle utakmice protiv Čukaričkog imao razloga da bude i više nego zadovoljan, pošto je Crvena zvezda postigla četiri nula i ostvarila ubedljivu pobedu nad ekipom sa Banovog Brda.

Nakon slavlja je izašao pred novinare i detaljno govorio o pojedinim stvarima.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Jedna je bila Irakli Azarov, koji je upisao asistenciju i potvrdio dobru formu.

“Svakog igrača moramo podići na taj nivo da može da pokaže svoje dobre strane, koje Azarov svakako ima. Moramo i sakriti neke njegove slabe atribute. Deluje da je sve bolje i bolje i on zna gde greši, zato mu se i vraća dobrim partijama. Jako dobra kombinatorika, čitanje igre”, rekao je Milojević, a onda nastavio:

“Vidi se da Irakli dolazi iz druge metodologije, koja je nažalost kompletnija nego naša. Ja ne znam šta oni rade, ali ako vidite njihove igrače koje igraju u drugim ekipama”.

Veruje da bi igrači koji su igrali protiv Čukaričkog pružili više na večitom derbiju.

“Mislim da sada kad pogledam nakon ove dve utakmice, energetski status mi govori da bi igrači koji su danas igrali bolje odigrali derbi. Izgledali smo bolje, ulazili u više zahteva i držali veću distancu. Ipak, treba biti mudar pre, a ne posle utakmice”.

Bilo je reči o mladom Nikoli Mituljikiću, koji je nagovestio veliki potencijal.

“Raduje me da dolazi u pozicije da postiže golove. oseća prostor i ima kvalitet. Mora da igra više i da radi više i ako to tako shvati, a ne kao razočarenje, onda će sve biti kako treba i golovi će doći. Izuzetno talentovan igrač koji mora da shvati da biti talentovan nije isto što i biti kompetativan”.

Za kraj se osvrnuo na činjenicu da Zvezda trenutno ima petoricu odličnih štopera, što smatra da može da predstavlja problem.

“Najbolje je ne menjati štopere. Veliki broj štopera može biti problem, ali su to neke stvari za sportski sektor i nije na meni da komentarišem to previše”.

Bonus video:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime