PRIJOVIĆ ZAVRŠAVA AUSTRALIJSKU MISIJU? Na adresu Srbina stiže ponuda iz egzotične lige!

2
Aleksandar Prijović-pregovori-beograd-crvena zvezda
Aleksandar Prijović bi mogao da se preseli u Indiju! (FOTO: Starsport)

Osvojio je Aleksandar Prijović titulu sa Vestern junajtedom i tako napravio jedno od najvećih iznenađenja u australijskom fudbalu poslednjih godina. Ipak, ta titula bi mogla da znači i rastanak dve strane.

Iako je Prijović bio jedan od najzaslužnijih, pa što ne reći i najboljih, fudbalera tamošnje lige ovog leta bi po svemu sudeći mogao da usledi rastanak dve strane.

Naime, na adresu iskusnog napadača stiže ponuda indijskog velikana Mohun Bagana kome je neophodan novi špic nakon rastanka sa Rojom Krišnom.

Krišna je u pregovorima sa Mumbaj sitijem i sva je prilika da će prihvatiti njihovu ponudu, zbog čega se Mogun ustremio na potpis Prijovića.

Za Indijce je nezgodno što naš napadač ima još dve godine ugovora sa Vestern junajtedom pa će u tom slučaju morati da uplate i određeno obeštećenje Australijancima.

Istina, veliko je pitanje da li Prijović uopšte ima i želju da se seli sa samog juga Zemlje. Mada, glavni razlog bi mogao da bude novac.

U australijskom fudbalu igrači nisu toliko plaćeni pošto postoji seleri-kep i plate su ograničene. Tako su ove sezone prosečne plate tamošnjih fudbalera između 309.000 i 371.000 dolara.

Indija takvih ograničenja nema pa bi Mohun Bagan mogao Prijovića da privuče daleko većim primanjima nego što može da se isprsi Vestern.

Videćemo na kraju da li će Prijović krenuti za zovom novca ili će ostati u sadašnjem klubu u pokušaju da odbrani titulu prvaka Australije.

DUPLA KRUNA IDE U “LAGATOR”: Posle Kupa, Loznica osvojila i titulu šampiona! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN ANALIZIRA: Finale Lige šampiona – Sport Fokus EP48!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime