Aleksandar Mitrović donirao ogroman novac Partizanu

7
(Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 Aleksandar Mitrović jedan je od najvećih donatora u akciji KK Partizan “Jedan Partizan imamo“.

Na listi uplaćenih donacija navodi se da je bivši fudbaler Partizana uplatio crno-belima 662.155 dinara, odnosno 5.000 funti.

Pomenuta akcija je pokrenuta na inicijativu navijača u cilju pomoći klubu da skupi novac za plaćanje 7,5 miliona evra poreskog duga.

Prema poslednjem preseku stanja, skoro 15.000 partizanovaca je uplatilo novac, a skupljeno je, za sad, oko 1,5 miliona evra.

Najveća donacija je anonimna u iznosu od 12 miliona dinara, dok su malo manje, po 11,72 miliona uplatili članovi UO KK Partizan predsednik Ostoja Mijailović, Milija Babović, Nebojša Šaranović, Nebojša Ivković, Dejan Čakajac i Nenad Kovač.

Tu je još jedna anonimna uplata od pola miliona dinara, među većim donatorima je i bivši košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović sa 350.000 dinara, a u akciju se uključio i NBA as Aleksej Pokuševski, uz mnoge druge javne ličnosti.

Imena svih donatora možete pročitati ovde.

Od utorka, 25. aprila omogućena je uplata donacija i iz inostranstva platnim karticama kako bi se pojednostavila procedura po kojoj navijači crno-belih mogu da pomognu klubu.

Imena 22.567 donatora najvećih iznosa, biće i deo takmičarske opreme Partizana u sezoni 2023/24, a svi uplatioci pronaći će svoje ime i u monografiji koja će biti pripremljena nakon završetka akcije.

Imena 22.567 donatora sa najvećim iznosom postaju deo opreme prvog tima, imena 1.992 donatora najvećih iznosa biće ugravirana kao žig na parketu u sezoni 2023/2024, a donator rekordnog iznosa će dobiti doživotno mesto na parketu (court seat) za utakmice KK Partizan.

Svaku donaciju od 3.000 dinara i više klub će nagraditi majicom sa potpisima svih igrača i trenera Željka Obradovića, kao i članskom kartom bez koje sledeće sezone neće biti moguće kupiti sezonsku ulaznicu.

Akcija traje do 13. maja nakon čega će klub iz Humske uplatiti prvu tranšu i ući u proceduru za izmirenje poreskog duga.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

7 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime