“GUČI” I “LUJ VITON” ĆE SKUPO KOŠTATI FRANCUZA: Pokrenut postupak protiv Alana Sent-Maksimina!

Alan Sen-Maksiman-Njukasla-Stiv-Brus
Sent-Maksimin u problemu! (FOTO: Guliver imgaes)

Fudbaler Njukasla Alan Sent-Maksimin je nosio trake modnih brendova oko glave, ali će ga to skupo koštati.

Alan Sent-Maksimin je bio u centru pažnje britanske fudbalske javnosti, ali ne zbog igara u Njukaslu, već zbog neobičnog problema u kojem se našao.

On je nosio veoma skupe brendirane trake, kao što su “Guči” i “Luj Viton”, a cena se kreće od najmanje 200 funti. Zbog poslovično orjentisane engleske fudbalske federacije, s obzirom da na taj način reklamira poznatu kompaniju, koja nema saradnju sa Premijer ligom, Francuz je dobio upozorenje.

Pošto je “Guči” zamenio “Luj Vitonom”, koji takođe nema saradnju, protiv francuskog fudbalera pokrenu disciplinski postupak.

Alan Sent-Maksimin je posle upozoranje nosio traku oko glave na mečevima protiv Vulverhemptona 8. aprila i Lestera 17. aprila.

Zbog toga je dobio rok da se izjasni do 19. maja, posle čega ga gotovo sigurno očekuje kazna, a ona se ogleda čak u suspenziji od nekoliko mečeva, dok se pominje i novčana od najmanje 100.000 funti. Maksimin

Francuz proteklog vikenda nije nosio traku oko glave na meču Njukasla. Pitanje je ipak koliko će mu to pomoći u čitavom procesu koji je već pokrenut.

FABREGAS NAPUŠTA MONAKO: Ovo nije bila najgora godina u mojoj karijeri, već u životu

OBAVEZNO POGLEDAJTE:ZVEZDA POBEDILA CEDEVITA OLIMPIJU: Ovacije za Stankovića, nagrade za Kalinića i Lazića!

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime