KULE I GRADOVE: Lalatović otkrio šta je sve dobio za potpis u Saudijskoj Arabiji

6
nenad-lalatovic-vojvodina-uprava-plate-al batin
Lalatović otkrio detalje ugovora u Al Batinu (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Nenad Lalatović je novi trener Al Batina, kluba iz Saudijske Arabije.

Posle nepune dve nedelje od kada je predstavljen kao šef struke Radničkog iz Niša, Lalatović je napustio Srbiju i preuzeo svoj prvi klub u inostranstvu.

Doduše, i postojao je dogovor sa čelnicima Radničkog da u slučaju dobre ponude može da ide. I to se i desilo…

Sa njim će ići i saradnici, Milan Jovanić, Dragan Šarac, Vidak Bratić, Milan Vještica i Darko Nović koji će učestvovati u “podeli kolača” od zarade i nagrada.

-Tamo sam sjajno prihvaćen, hteo me je prvi čovek kluba, bogati šeik – oni su me lično tražili. Pratili su moj trenerski razvoj i dali su mi odrešene ruke – kazao je Lalatović za Mondo i dodatno objasnio kakve je uslove dobio.

-Dali su mi vilu bazenom, automobil i bogati ugovor. Ukupno, milion dolara odlazi na platu. Za svaku pobedu dobijamo 5.000 dolara, još 100.000 hiljada dolara ako završimo u prvih osam, a čak pola miliona dolara ako sam među prva tri.

Verovao sam u sebe koliko vredim, prepoznali su moj talenat i rad i lično me doveli. Dali su mi i odrešene ruke kada je u pitanju dovođenje igrača – dodao je Lalatović, uz poruku da će se jednom vratiti u srpski fudbal.

-Srećan sam što sam napravio posle 10 godina i odlazim na spektakularan način. Nedostajaće mi srpski fudbal, ali vratiću se jednom – zaključio je Lalatović.

SAD JE ZVANIČNO: Lalatović ide u inostranstvo

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Milica Inđić: Ostajem u Radničkom iz Kragujevca! | SPORT FOKUS EP09

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime