AEK, Ajaks, PAO, Krakovija, tuče, baklje i neredi koji traju predugo! (VIDEO)

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Holanđani gostuju u Atini, ne bi trebalo da bude incidenata. Igra se Liga šampiona, utakmica će proći u miru. Sigurno su tako razmišljali mnogi pred susret koji se upravo igra u Atini. AEK je dočekao Ajaks a celokupno događaj je obeležilo mnogo nefudbalskih slika.

Praktično je bod bio dovoljan gostima iz Amsterdama da završe posao u ovoj grupi. Stanje na tabeli u grupi E je takvo da će Bajern gotovo sigurno biti prvi, mada u poslednjem kolu igra protiv Ajaksa, a da će AEK biti na poslednjem mestu.

KLADI SE NA LIGU ŠAMPIONA!

Grčki predstavnik nema nijedan bod i ostavio je veoma loš utisak. Večeras su se i njihovi navijači potrudili da ostave loš utisak a to je samo nastavak na dešavanja od prethodnih dana. Tuče u Atini traju predugo i ovo liči na stvaranje velikog navijačkog rivalstva.

Marko Livaja je napravio penal igravši rukom i za to dobio drugi žuti karton. Dušan Tadić je pogodio sa bele tačke i svom timu doneo veoma važnu prednost. Precizan je bio i nekoliko minuta kasnije. Sa ovakvim rezultatom, Ajaks završava celokupan posao.

Početak drugog dela igre prvo su obeležili zvuci koje smo čuli. Negde oko stadiona se pale pirotehnička sredstva i verovatno još uvek traju incidenti u kojima učestvuju navijači oba tima. To su tuče koje su započete još sinoć.

Navijačka ekipa Ajaksa je u Grčku stigla pojačana navijačima Krakovije a partnere su našli i u vidu navijača Panatinaikosa. Veliko rivalstvo grčkih navijača produbljeno je na ovom meču, iako nismo očekivali da će Ajaks učestvovati u incidentima.

Pored baklji, topovskih udara i nereda na gradskim ulicama, danas smo videli još nešto. Tokom zagrevanja igrača jedan od navijača domaćeg tima je na tribinu sa navijači iz Amsterdama bacio Molotovljev koktel.

Stvari su sasvim sigurno otišle predaleko. Treba očekivati veoma rigorozne kazne u narednom periodu a možda čak i višegodišnje izbacivanje Grka. Podsećamo, ekipa iz predgrađa Atine svoje mečeve igra na stadionu Spiros Luis.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime