Srpski fudbaler i nekadašnji reprezentativac Ivan Obradović u potrazi je za novim klubom. Posle rastanka sa Legijom ostao je bez ugovora, ali očekuje se da uskoro zaigra u novom klubu.

Pre svih o njemu se raspituju i neki grčki klubovi, a to je potvrdio i Obradović, u razgovoru za “Sportklub”.

-Recimo, jedan klub je iz tamošnje prestonice… Da li će biti nešto konkretno? Ne znam. Osim toga, ni ja nisam načisto da li opet da idem preko granice ili ostanem u Srbiji. Prelazni rok se završava krajem septembra, dovoljno je vremena za sve, pa i za moju odluku – počeo je Obradović.

Partizan se pominjao prošle godine kao nova destinacija za Obradovića, ali kako kaže, to je “bilo tada”. Kako sada stoje stvari?

Ivan Obradović ne dolazi u Partizan (FOTO: Getty Images)

-Za mene, realno, nema prostora u Humskoj, moja pozicija je pokrivena.

Ipak, Obradović ne krije da razmišlja o povratku u Srbiju, iako Partizan očigledno nije opcija.

-Pre svega zbog porodice. Preciznije, samo porodica je razlog. Supruga Milica, sinovi Maksim i Viktor, porodica koja mi je dala snagu da izdržim i prebrodim sve nevolje na fudbalskom putu. U protekloj sezoni, moji najmiliji su bili u Beogradu, ja u Varšavi, retko smo se viđali… A, zajedno smo mnogo jaki – ističe Obradović.

Pa, verujemo da ima onih koji bi jedva čekali da ga gledaju na domaćim terenima.

BANJAK DOBRO POZNAJE RIVALA PARTIZANA U EVROPI: Jedan od glavnih igrača u timu je Kuadio, moj prijatelj

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Price iz Kraja #04 – ZINEDIN ZIDAN

15 KOMENTARA

  1. iskreno mislim da je proslo njegovo vreme,i ako se do sada nije obezbedio sada je vec kasno,najbolja opcija bi mu bila u Partizanu jel ga vole navijaci i tu je dugo igrao i afirmisao se kao igrac,i najlepse je uz porodicu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime