“Transfermarkt” je pre nekoliko dana ažurirao je svoje procene tržišnih vrednosti, sad su tema Leo Mesi i Kristijano Ronaldo.

Nedavno ste imali priliku da na našem portalu čitate o vrednostima igrača Crvene zvezde i Partizana, odnosno samih klubova.

Posebno je zanimljivo koliko vredi Ronaldo, koji je zbog već poznih fudbalskih godina (35) procenjen “samo” 60 miliona evra.
ŽESTOK PAD CENA: Ronaldo i Mesi više ne koštaju kao nekad!
(FOTO: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

To je pad od 15 miliona u odnosu na prethodnu procenu iz decembra.

Dve godine mlađi Mesi procenjuje se na 112 miliona evra, maltene dvostruko više od portugalskog fudbalera.

Njegova vrednost na “Transfermarktu” takođe je značajno pala u odnosu na decembar prošle godine, kad su ga procenjivali na 140 miliona.

Realno ili ne – šta vi mislite?

OBAVEZNO POGLEDAJTE – Fudbalski kutak iz karantina: EP 1960, Galić, Belorusi i kako kroz izolaciju!

37 KOMENTARA

  1. Normalno je da ce im sa godinama opadati i cena, majstori su svog zanata svakako, ali je sve vise mladjih nada koje ce kostati vise.

  2. Kriza je, za ocekivati je da im cena padne. Ali i ovako, plate su im po mom mišljenju bezobrazno velike. Što kaže onaj meme, sad nek vam Mesi i Ronaldo nađu vakcinu protiv korona virusa.

  3. Pa logično je da ce im cena opadati, srazmerno godinama nije isti C Ronaldo danas, niti ce biti isti za godinu dana, prolazi polako njihovo doba, hteli mi to da priznamo ili ne, mada ne znam da li je nekada neko u 36 godini zivota vredeo vise od Ronalda na tržištu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime