Jedan fudbalski navijač belgijskog velikana Anderlehta pokazao je kako se voli klub!

Anderleht, kao i mnogi klubovi širom sveta, prolazi kroz komplikovan period pošto je sezona stopirana usled pandemije koronavirusa.

Upravo zato je veliki fan belgijskog velikana Etijen Vils odlučio da pritekne u pomoć!

Vils, koji je inače pekar, odlučio je da otvorio račun na kome će svaki navijač Anderlehta moći da donira novac voljenom klubu.

Na taj način „12 igrač na terenu“ doprineće da se lakše prevaziđe krizna situacija.

Vils je na račun uplatio 1.000 evra, a njegov cilj je da se sakupi milion evra, mada sanja o ogromnom odzivu i sumi od 20 miliona evra.

Pokrenuo sam ovu akciju pomoći i želim da sakupimo milion evra. Kad sakupimo novac lično ću ga predati klubu – kaže za belgijske medije.

On već 40 godina ima člansku kartu Anderlehta. A, sada kada je napotrebnije – prvi se našao da pomogne.

Klub ne zna ništa o akciji koju sam pokrenuo, biće im drago, zar ne? Bio sam u banci i uplatio 1000 evra, to je moj doprinos, i sada se nadam da će ostali navijači slediti moj primer. Anderleht ima veliki broj navijača, lako ih je naći 100.000, pa kad bi samo oni donirali malu svotu, naš klub ne bi morao da brine – tvrdi Vils.

Nadamo se da će se njegov plan ostvariti, a mi mu svakako želimo sreću. Ipak, je pokazao kako se voli klub!

ČUDNA SITUACIJA Ludilo, igrači su se za utakmicu oblačili u autobusu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Zdravko Kuzmanović: RADOMIR ANTIĆ JE BIO VELIKI GOSPODIN! Ako Zvezda pozove… Serija A – LUDILO!

58 KOMENTARA

 1. Kad malo bolje razmislim nije ovaj tako lud, otvorio račun na koji svaki navijač Anderlehta može da uplati novac a klub ne zna ništa o tome…pa na čije ime ga je otvorio, čim se tu nakupi lepa svotica on otvara lanac pekara i prelazi da navija za Briž a vi mislite o tome…

 2. Ako oni sami nisu zaradili da mogu da preguraju 1-2 meseca pauze i ove krize,onda ne znam…bolje da si te pare dao u humanitarne svrhe,nekome kome stvarno treba…

  • U potpunosti se slazem sa tobom. Klub je tu da se voli i navija a ove akcije bolje preusmeriti kome je novac potrebniji.

 3. Разумем љубав према клубу која нема цену и који се воли срцем свим, али те паре би некоме значиле живота, нпр колико респиратора или неког медицинског материјала се могло набавити и спасити много живота.

 4. jel realno ovo.Da navijac skuplja pare za klub.Da daju plate igracima.Alo pekar pa mogu i tvoju pekaru i tebe svaki od njih da kupe!

  • upravo to slazem se u potpunosti ima Anderleht para u steku ne brinem ja za njih al mogao je da pomogne nekim ljudima vise bi znaclo

 5. mislim da ovo ne treba da bude primer svima i mislim da ove pare ne treba da idu fudbalskim klubovima koji ne znaju sta ce sa parama kada su sezone u jeku a izgurece oni ovaj period dok je pandemija ima mnogo drugih kojima je ovaj novac potrebniji…

 6. Ti prijatelju nisi cist.Pa bolje pomozi bolesnoj deci,ne brini imaju oni pare.za Njih tvojoh hiljadu evra je nista,a ti si ih skupljao ko zna koliko.

 7. Hahahhahha hahahhahha, ma kakvoj humanosti lik pomaze fudbalski klub dok ljudi umiru i treba im sigurno vise pomoć od fudbalskog kluba,strasno, budala…

  • Pa nije bas da su igraci na ivici egzistencije. ? Bolje da je dao Crvenom krstu ili nekoj zdravstvenoj ustanovi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime