Šampion Premijer lige slavi titulu pred navijačima?

premijer-liga-najbolji-igrač
Englezi su na provizije menadžerima dali 300.000.000 evra! (FOTO: Michael Regan/Getty Images)

Eksperiment sa vraćanjem dela navijača na tribine u Premijer ligi nije urodio plodom zbog zdravstvene situacije, ali čelnici elitnog engleskog prvenstva ne gube nadu da će ipak biti publike na tribinama do kraja sezone.

Novi soj u Velikoj Britaniji je potpuno paralisao život na Ostrvu i restrikcije su pratkično u svim životnim sferama. Među kojima je i fudbal.

Zbog toga su navijači brzo i “opozvani” sa tribina, ali bi mogli da se vrate već za tri meseca.

– Niko danas ne može ništa da govori sa sigurnošću, ali nismo izgubili nadu da će se možda određeni broj navijača vratiti na tribine do kraja ove sezone, u zavisnosti šta će se dogoditi sa brojevima zaraženih ljudi – rekao je izvršni direktor Premijer lige Ričard Masters.

Planirano je da se sezona u Premijer ligi završi 23. maja. Plan je da na proslavi titule, ko god da je osvoji, bude i publika.

– Nadamo se da će sezona završiti kako je planirano 23. maja i gde god da bude organizovano predavanje trofeja, možda će biti prisutni i neki navijači.

Masters se nada da će od naredne sezone sve biti po starom i da će navijači u punom kapacitetu ispuniti engleske stadione.

– Sad sve zavisi od brojeva zaraženih, ali nadam se da će se sledeće sezone sve brzo otvoriti, tako da možemo da vratimo navijače na stadione i ponovo uživamo u pravoj Premijer ligi – zaključio je Masters.

NIJE IZBEGAO KAZNU: Bufon mora da plati zbog psovanja

Obavezno pogledajte: CRVENA ZVEZDA – AC MILAN | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #42

10 KOMENTARA

  1. Do kraja maja znacemo da li ce se pustiti navijaci na tribine,ako korona ne bude vise divljala ;a mnogo je izvesnije od navijaca da ce titulu Sampiona Premijer Lige poneti Mancester Sity….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime