Nije puno vremena prošlo otkako se pojavila vest da će ekipe iz Čempionšipa početi sa treninzima, a iste reči stigle su i iz Premijer lige.

Klubovi najvišeg ranga engleskog fudbala izglasali su povratak na terene. Shodno tome, od utorka će biti otvoreni trening centri širom ostrva.

Bliži se dogovor oko nastavka Premijer lige (FOTO: Shaun Botterill/Getty Images)

Putem video sastanka, dogovoreno je da će fudbaleri za početak trenirati u grupama. U svakoj je dozvoljeno prisustvo maksimum pet igrača.

Svaki igrač i član stručnog štaba pre povratku treninzima će biti testiran. Nijedan trening neće trajati duže od 75 minuta. Zabranjeni su klizeći startovi, a igrači će morati da održavaju distancu od dva metra.

Osim kopački, fudbaleri su dužni da opremu nose sa sobom. Pre i posle svakog treninga, ona će biti dezinfikovana.

Klubovi će u narednim danima razgovarati novim koracima koji vode ka onome što mnogi žele – nastavku sezone.

NASTAVAK PRIMERE Želimo da to bude što pre, čestitke Bundesligi

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski kutak iz karantina: Euro 2016. i ispunjen dečački san!

55 KOMENTARA

  1. Drugim rečima, klizeći start al samo u najavi. Kažeš klizeći i on mora da ti da loptu… Lažu sami sebe… Koje bre mere kad svi pljuju u travu i tresu surle…

  2. Vazno je da igraci pocnu sa treninzima jer je pauza bila dugačka, bitno je da se fudbal pomera sa mrtve tačke gledišta i nadam se da ce se Premier Liga vratiti ubrzo na male ekrane, jer ja lično mislim da je najpopularnije takmičenje na prostorima Balkana.

    • Pa bas nije bitno.Draz fudbala se gubi,igraci treba da drze distancu,onda bolje nek pucaju u strtu po deset penala sa dvadeset dezinfikovanih lopti pa da zavrse posao u dese minuta

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime