Bila je 2012. godina kada je Čelsi doveo Lukasa Pijazona kao velikog talenta iz brazilskog Sao Paola. Sada, u 2020. godini, “plavci” ne znaju kako da se reše Brazilca.

Zato je krilni ofanzivac otišao na sedmu pozajmicu za ovih osam godina pa je i logično što je fudbaler frustriran takvim stanjem.

– Posle nekog perioda ovakva veza je postala besmislena za obe strane. Nekada sam verovao da ću na pozajmicama da se dokažem i da se vratim u Čelsi, ali kako je vreme odmicalo, shvatao sam da je sve ovo za njih samo posao.

Nekada talentovano krilo je bilo na pozajmicama u Malagi, Viteseu, Ajntrahtu, Redingu, Fulamu, Kjevu i od prošle sezone je u Rio Aveu.

Svestan je Pijazon da Englezi samo gledaju kako nekome da ga prodaju.

– Oni me na pozajmice šalju samo u nadi da će me neko otkupiti i da bi zaradili novac. To je manje-više jedino što ih zanima – rekao je Brazilac.

Shodno tome Pijazon će, pogađajte, na novu pozajmicu. Ovoga puta u portugalski Rio Ave…

HUMANOST NA DELU Trojica fudbalera Bajerna testiraju znanje u poznatom kvizu!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Milojević intervju: U NBA se lakše ide preko Mege nego preko Partizana | MOJ UGAO

5 KOMENTARA

  1. Vidi ga momak se probudio u 26-toj godini života. Pa normalno da im je sve samo posao, nisi valjda mislio da im je stalo do tebe.

  2. Pa nije nista pokazao neka bude srećan sto uopste ima gde da igra od takvog talenta dečko se srozao da ide po pozajmicama ,da je vredeo nebi ga dali nigde sigurno

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime