Kako je sve glasnija ideja o osnivanju Superlige sa najbogatijim i najmoćnijim timovima Evrope, tako je sve više onih koji smatraju da ta ideja – nije dobra.

Jedan od glasnih zagovornika ideje protiv je i legendarni Portugalac Luiš Figo. On smatra da bi novonastalo takmičenje potpuno uništilo fudbal.

– Ono što sam pročitao kao ideju za stvaranje superlige uništiće fudbal ovakav kakvim ga znamo. Fudbal bi trebalo da ujedinjuje. Svi bi trebalo da budemo protiv ove ideje.

FIGO: Sve se svodi na pohlepu, Superliga će uništiti fudbal!
Figo smatra da je ideja došla kao pohlepa pojedinaca

Legendarni Figo smatra da je čitav koncept zasnovan na pohlepi nekolicine.

– Sve se svodi na pohlepu i čuvanje igre za samo nekoliko elitnih klubova, dok će ubiti ostale klubove i lige koje navijači vole – zaključio je Figo.

Šta vi mislite?

PROBLEM MANJE ZA SRBIJU Dzjuba ne dolazi u Beograd

OBAVEZNO POGLEDAJTE: SRBIJA – ŠKOTSKA | Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #28

5 KOMENTARA

  1. Svaka mu cast za svaku rec sto je rekao.. Upravo je pohlepa glavni razlog za osnivanje Superlige. Nadam se da nece ostvariti svoj cilj, jer ce unistiti fudbal

  2. to je to,samo pohlepa i nista vise,malo para uzimaju u ligi sampiona pa ima sda treba jos vise para,te klubove treba kazniti,da se malo priberu,i da se ne pitaju samo oni oko necega,i da postoje i manji klubovi koji treba da zive

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime