NA DANAŠNJI DAN: Neverovatno, ali i Mesi i Ronaldo su ušli u istoriju!

ronaldo-mesi
Mesi i Ronaldo na isti da ušli u istoriju! (FOTO: Guliver Images)

Fudbal je čudo, to nam pokazuje iz dana u dan, tako je bilo ovog puta. Ronaldo i Mesi su ponovo u glavnim ulogama.

Deceniju i po vodi se polemika oko toga koji je fudbaler najveći ikada. Mi smo imali tu sreću da živimo u eri dva fenomenlna igrača, ali su mišljenja uvek bila podeljena.

Ronaldo ili Mesi, Mesi ili Ronaldo… Rasprave uvek teku u nedogled, ali jedino što se sa sigurnošću može reći jeste da i Argentinac i Portugalac već sada imaju status „besmrtnika“.

Lionel Mesi je danas još jednom ušao u istoriju. Po prvi put u karijeri je osvojio jedan veliki trofej sa svojom nacinalnom selekcijom. Argentina je minimalnim rezultatom savladala Brazil i osvojila trofej Kopa Amerika.

Međutim, da stvar bude interesantnija, na današnji da nešto slično se desilo i pre samo pet godina. Samo što je tada Kristijano Ronaldo sa svojim Portugalom postao šampion Evrope, što mu je takođe prvi trofej sa nacionalnom selekcijom.

Portugalac je za takav poduhvat imao dva pokušaja, prvi put je bio poražen u finalu EURA 2004. godine u istorijskom meču protiv Grčke. Dok je Argentinac tri puta gubio u finalima velikih takmičenja, ali je ipak nakon 1993. godine usepo da donese svojoj zemlji novi internacionalni trofej.

Ovo je samo dokaz da njih dvojca ne mogu jedan bez drugog, da je njihovo rivalstvo toliko veliko da se konstantno prepliće kako godine prolaze!

Ko je po vašem mišljenju veću fudbaler, Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo?

ARGENTINA JE OVO ČEKALA GOTOVO TRI DECENIJE: Mesi zna da je Bog čuvao ovaj trenutak za njega! (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mirko Poledica: Nismo odustali od štrajka ispred Fudbalskog saveza Srbije | Sport Fokus EP11

 
 

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime