U najnovjijoj epizodi srpskog fudbala, u glavnim ulogama su se našli Milorad Kosanović i Igor Bondžulić, treneri Radničkog i Javora.

Nišlije su slavile u Ivanjici sa neverovatnih 7:0, a podjednako zanimljivo bilo je i na konferenciji za medije posle duela.

Prvi je počeo Igor Bondžulić, strateg Ivanjčana:

– Čestitam igračima Radničkog, izvinjavam se našoj publici na prikazanoj igri. Ali… Moram da budem iskren prema sebi i vodim računa šta ću da kažem. Mlad sam trener, danas mogu mnogo da naučim.

Valja izučiti školsku igru Radničkog, kako nas je pobedio i nadvisio u svim elementima. Ostaje, ipak, gorak utisak iz prvog poluvremena, odnosa i kriterujuma na terenu – mirno je počeo, pa dodao:

– Ne mogu da prećutim jednu činjenicu. Znamo da komentarišemo, sredom, neću reću gospodin Kosanović, nego kolega, premda sam daleko od kolege sa njim. Pominjemo sredom kakvi su problemi srpskog fudbala, u vidu Brodarca i ostalih stvari, a ovo danas ne komentarišemo, prihvatamo i to je normalno.

Subota nam odgovara, sreda nam ne odgovara. Ne znam da li ću doživeti godine koje ima on, ali znam šta ću jesti sredom, a šta subotom. Šta ću da pričam sredom, a šta subotom. Ovo je velika sramota, verovatno ću biti sankcionisan, ali nema veze.

Da li je problem srpskog fudbala Brodarac, ili kako se odigravaju ove naše utakmice. I kako se ne odigravaju. Pitao bih ga kako je pre tri godine ostao u ligi, sa jednim klubom, zna se kojim. Da li mu je tada smetao Brodarac?

Da li mu je tada odgovarao poredak u srpskom fudbalu, što se tiče vladajuće strukture? Ne bih da se vraćam na utakmicu, mnogo sam nervozan, ne mogu da se iskontrolišem i to je to… – završio je i izašao iz prostorije.

MILOŠEVIĆ POSLE POBEDE: Još uvek nas čeka težak posao

Tada je reagovao “čika Miša”:

– Nisi samo nervozan, nego i i bezobrazan! Užasno! I sram te bilo! – nije dao na sebe Kosanović.

I taman kada je usledilo zatišje, javio se jedan novinar. Konstatovao je da “sudija jeste namešten”. To je i te kako razljutilo iskusnog trenera:

– Molim!? Onda ste ga vi namestili. Hoćete da kažete da sam ja namestio sudiju? Pa, to je sad rekao. Sram vas bilo… I ovde trista ljudi, j…. majku 90 minuta. S kojim pravom vi to radite!? Treba da trpim 300 konja na leđima da mi j… mater i oca. Sram vas bilo!? Gde sam došao, bre, u divljinu! Ne znate nijednu lepu reč da kažete… – završio je novu epizodu srpskog fudbala Kosanović.

Celu konferenciju, kao i reakciju trenera Radničkog možete pogledati ovde:

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski Kutak E06 | Pijanstvo uživo! Baštenski patuljak, Lewandowski, AZ, Pirej i proleće u Evropi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime