Atalanta igra možda i najlepši fudbal u Evropi i milina ih je gledati, a sada su i navijači tog kluba uradili jedan divan gest.

Naime, svi koji vole klub iz Bergama odlučili su da se priključe u borbi protiv korona virusa zbog koga se veliki broj mečeva igra pred praznim tribinama, kao i Valensija – Atalanta.

Navijači Atalante, koji su kupili karte, a novac im je vraćen, odlučili su da isti proslede lokalnoj bolnici. Oni su donirali čak 40.000 evra bolnici u Bergamu.

Trebalo je da ova noć bude jedna od najlepših u istoriji našeg kluba, ali je sve u drugom planu zbog izuzetne situacije. U ovakvom momentu, u našem gradu su heroji koji su na prvoj liniji, rade prekovremeno kako bi svi ostali zdravi. Zato smo odlučili da čitavu sumu od karata za meč sa Valensijom doniramo bolnici u Bergamu – napisali su navijači Atalante.

Fantastičan gest navijača, ovog fantastičnog kluba. Izabranici Đan Pjera Gasperinija žive evropski san i prava je šteta što publika na “Mestalji” neće imati priliku da vidi kako pleši fudbaleri “boginje provincije”.

Podsetimo, sav sport u Italiji suspendovan je do 3. aprila zbog rizika od širenja koronavirusa.

Prvi meč ovih rivala odigran u Italiji je završen rezultatom 4:1 u korist Atalante.

KLOP ODBRUSIO NOVINARU: Neke stvari su važnije od fudbala!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MERIDIAN TOP TIP: Junajted dobija Siti, Klop gubi namerno, šaljivdžija Ronaldinjo, DERBI za zaborav

VEZISTA BAJERNA ISKREN: U najboljoj sam formi, a nisam u prvih 11

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime