Španski vicešampiona Barselona u predstojećem periodu će obaviti sastanke sa najiskusnijih fudbalerima ne bi li korigovala njihova primanja, piše AS.

Već od dolaska novog trenera Ronalda Kumana predočeno je da fudbaleri koji imaju više od 30 godina neće biti nezamenljivi niti uživati status kakav su godinama gradili.

Među prvima je to rečemo 32-godišnjem vezisti Serhiju Busketsu, a u ovu grupu igrača spadaju i Žordi Alba, Serđo Roberto i Đerar Pike.

Kako prenosi ovaj list, narednih dana ovi igrači će biti pozvani na razgovor kako bi im se predočila namera o eventualnom smanjenju plate.

Primera radi, Barselona želi da sadrži Roberta, kome ugovor ističe na leto 2022. godine, namerava da mu produži saradnju, ali uz manju platu.

Za razliku od spomenute četvorke, ovakav scenario neće zateći ostale igrače sličnih godina pošto su Ivan Rakitić i Arturo Vidal na izlaznim vratima.

Slično je i sa Luisom Suarezom, dok će najveća misterija biti status Lionela Mesija.

Dobar žreb za Zvezdu, poznati i ostali parovi

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #11 | OKO PAMTI

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Partizan sjajno prošao, TSC na Rumune!

5 KOMENTARA

  1. Barsa je u škripcu zadnjih dana s promenama koje se dešavaju oko igrača i ne bi trebalo da budu bezobrazni prema onima koji su već tu

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime