NIŠTA OD BARSELONE Lautaro ostaje u Interu!

inter-milan-serija-a-lautaro
Lautaro neće preći u Barselonu (FOTO: Federico Proietti/DPPI/Icon Sportswire via Getty Images

U poslednje vreme kako se bliži početak prelaznog roka, bilo zimskog ili letnjeg, ime Lautara Martineza se dovodi u vezu sa Barselonom. Međutim, ovoga puta, to neće biti slučaj…

Jednostavno je, Barselona nema novca ni da isplati obećane plate igračima, a kamoli da dovede neko pojačanje. A transfer Lautara sigurno ne bi bio jeftiniji od devet cifara…

– Nema više interesovanja Barselone. On je srećan tu gde je. Nastavlja da se podiže i raste. Ima neverovatan potencijal, može da postane elitni napadač. Jako je važno to što se jako brzo navikao na prilike u evropskom fudbalu – rekao je Lautarov agent, Beto Jake.

NIŠTA OD BARSELONE Lautaro ostaje u Interu!
Lautaro Martinez ostaje u Interu (PHOTO: Marco Luzzani/Getty Images)

Priznaje menadžer Argentinca da je talentovani napadač naprečac osvojio navijače Intera koje želi da nastavlja da uveseljava.

– Došao je u Inter i počeo da igra automatski, a brzo je počeo i da daje golove. Ljudi vide njegov kvalitet, zato ga obožavaju i žele da ostane što duže u Interu. A on samo želi da nastavlja da pokazuje svoj kvalitet i koliko zaista vredi.

Osim samog igrača, ni Inter nema nameru da proda Lautara.

Lautaro ima još tri godine ugovora sa Interom. Ko god želi da ga kupi mora da dobije odobrenje Intera, a to će biti nemoguće u nekoj bliskoj budućnosti. Martinez je srećan, smiren, igra dobro i nastavlja da raste kao igrač.

Dakle, sve je ovde jasno, Lautaro i u narednom periodu ostaje u Interu…

Gori im pod nogama: Premijerligaš zbog Luke Jovića zvao Ronaldovog agenta

OBAVEZNO POGLEDAJTE: ZOLTAN SZABO | Priče iz kraja #16

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime