Italijanski golman Đanluiđi Bufon najverovatnije će potpisati novi ugovor sa Juventusom, koji će važiti do 2021. godine.

Italijanski mediji prenose da će legendarni italijan braniti i u svojoj 43. godine. Kako se navodi, Bufon je razgovarao sa sa predsednikom kluba Andreom Anjelijem prošle nedelje.

Bufon je navodno odlučio da potpiše novi ugovor pod istim uslovima koju su u trenutnom. Pandemija koronavirusa i izolacija u Italiji ih sprečava da ugovor sada i potpišu, a ito bi trebalo da je gotova stvar.

Nedavno je Frančesko Toti prognozirao da bi Bufon mogao da brani do svoje 50. godine, pa izgleda da nije mnogo pogrešio.

GOSPODIN DŽEKO Napadač Rome oduševio Italiju!

OBAVEZNO POGLEDAJTE – Fudbalski kutak iz karantina: EP 1960, Galić, Belorusi i kako kroz izolaciju!

KAKO JE NEMAC ODBIO REAL – „Halo, ovde Predrag Mijatović“….

127 KOMENTARA

  1. Cenim sto mozes jos da branis, ali svi kojima je vreme da odu kao maheri svoje profesije, treba da odu, da ustupe mesto novim generacijama. Nije zanimljivo.

  2. Прави пример пожртвованости и упорности, да се и са толико година може ухбатити у коштац са млађима

  3. Bufon je vrhusnki golman, i ako je formi neka brani dokle hoce nisu godine bas najbitnije! Drago mi je da su nastavli saradnju?

    • Realno i nije bas u nekoj formi? stoji da je veliki golman i veliko ime. Ali do kada planira da greje klupe i zbog cega?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime