Gde je Zlatan Ibrahimović, tu je i zabava. Dobro, često i brutalnost. Umeo je kroz karijeru da bude prgav i prisetio se posebnog sukoba.

Dobro je poznato da je Ibra igrao u najvećim evropskim klubovima pre američke epizode. Ipak, završio je MLS karijeru i spreman je za povratak na Stari kontinent.

Dok traje borba za potpis švedskog golgetera, evocirao je uspomene na neke bitke koje je ranije vodio.

Priča da je najbliži povratku u Milan, a u dresu roso-nera jedan od glavnih rivala bio mu je Marko Materaci. Ipak, Ibrahimović je podsetio na sukob sa stamenim štoperom iz 2006. još dok je bio u Juventusu.

Igrali smo protiv Intera, Materaci je uleteo u mene kao ubica i povredio me. Nije problem da bude čvrst igrač, to je ok, ali postoje dva načina za to. I Paolo Maldini je bio čvrst, ali sa drugačijim ciljem – prisetio se Ibrahimović.

DERBI SERIJE A: INTER – ROMA, PETAK 20.45, KVOTE

Tada je imao ogromnu želju da nastavi meč, ali je morao da bude zamenjen dva minuta posle povratka na teren.

Rekao sam da hoću da se vratim. Želeo sam osvetu. Ako mi neko uradi nešto tako, ja to ne zaboravljamobjasnio je Zlatan i čekao šansu za osvetu.

I čekao, i čekao, i dočekao… Iz Juvea je otišao baš u Inter, potom u Barselonu i onda se vratio na “čizmu” – u Milan.

Gradski derbi u sezoni 2010/11. bio je prilika za novi okršaj sa Materacijem. I nije mu zaboravio taj udarac iako su neko vreme bili saigrači.

Dobio sam penal, a ko me je oborio? Pa, Materaci. U drugom poluvremenu je opet krenuo na mene i udario sam ga potezom iz tekvondoa. Poslao sam ga u bolnicu. Dejan Stanković me je pitao zašto sam to uradio, a odgovorio sam mu da sam taj momenat čekao četiri godine – istakao je Ibrahimović.

KEC K’O VRATA Dragi „Korijere“, sve je pogrešno!

OBAVEZNO POGLEDAJTE Fudbalski Kutak E06 | Pijanstvo uživo! Baštenski patuljak, Levandovski, AZ, Pirej i proleće u Evropi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime