Vreme ubrzano teče i približava se datum početka letnjeg prelaznog roka, na šta se osvrnuo i trener i Partizana Savo Milošević.

Strateg crno-belih je oktrio kakve želje ima aktuelni osvajač Kupa Srbije.

– Tražićemo štopera i to nije ništa novo. Svi znaju da smo Pavlovića prodali, to je mesto koja ostaje upražnjeno. Tim za sledeću godinu je popunjen. Imamo u planu da priključimo neke momke iz Teleoptika, da vidimo ko će da ostane od njih i to je sasvim dovoljno. Ako se pojavi neki igrač kojeg možemo da dovedemo jeftino, a da je dobar, naravno da ćemo iskoristiti priliku.

SAVO MILOŠEVIĆ O PRELAZNOM ROKU: To nije ništa novo…
Milošević je otkrio da Partizan traži štopera (FOTO: FK Partizan)

U Partizanu ne planiraju da prodaju okosnicu tima što Miloševića posebno raduje.

– U dobroj smo poziciji. Imamo formiran tim za sledeću sezonu. Partizan je u komotnoj poziciji kakvoj nije bio prethodnih godina. Čuvamo kostur tima i očekujem da nam to bude najjača snaga u narednoj godini. Dobra je stvar što se igrači na terenu sada toliko dobro poznaju da više ni ne moraju da dobijaju informacije od mene, znaju sami šta treba da rade u svakom trenutku.

Trener crno-belih očekuje da će fudbalska pijaca brzo da se vrati u normalu.

– Očekujem da će se fudbalska pijaca brzo vratiti u normalu, a to je dobro za nas, jer mi kao klub živimo od transfera. Rasprodaje, u svakom slučaju, neće biti. Naš tim je oformljen i odlazaka može da bude samo u slučaju ekstremno dobre ponude, a i tada ćemo proceniti bez koga bismo mogli. Najbitnije je da se dobro pripremimo za Ligu Evrope.

SAVO MILOŠEVIĆ O PRELAZNOM ROKU: To nije ništa novo…
Trener Partizana je srećan što ima formiran tim za narednu sezonu (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Milošević je prokomentarisao i to što je Saša Ilić gledao voljeni klub iz lože stadiona.

Nisam se video sa Sašom, ali jako mi je drago da je bio na utakmici. On je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 15 godina i njegova podrška je dobro došla. Nije slučajno što je bio na tribinama. Nadam se da će naše rukovodstvo razgovarati o nekim konkretnim stvarima kada je njegov angažman u pitanju, ali o tom – potom. Sale treba da bude deo ovog kluba, ovo je dobar znak za početak – zaključio je trener crno-belih.

NAPOKON Nastavlja se fudbalsko prvenstvo u Portugalu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FILIPOVIĆ: OI će mi biti poslednje reprezentativno takmičenje!

24 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime