FIFA plaća Liverpulu milionsko obeštećenje

Džo Gomez povreda Liverpul fudbalska reprezentacija Engleske
FIFA plaća Liverpulu milionsko obeštećenje zbog Džoa Gomeza Foto: guliverimage.com/ Copyright: xMattxWilkinsonx FIL-14217-0023

Teška povreda Džoa Gomeza nadvila je tamne oblake nad Liverpulom koji bi mogli da budu malo svetliji nakon najnovije vesti.

Da podsetimo, fudbaler Liverpula je doživeo povredu kolena zbog čega je morao na operaciju tokom boravka u kampu reprezentacije Engleske.

Engleski igrači su tokom utakmica reprezentacija osigurani, upravo zbog ovakvih slučajeva, pa će određeno obeštećenje pripasti Liverpulu od strane FIFA.

I to ne malo. Naime, svetska kuća fudbala će na račun Liverpula proslediti tačno 2.230.000 evra što je jednako Gomezovoj plati tokom šest meseci.

fifa-virtuelna-dodela-nagrada
FIFA će Liverpulu isplatiti 2.230.000 evra (FOTO: Getty/
Philipp Schmidli/Stringer)

Upravo na toliko se procenjuje da će engleski štoper odsustvovati sa terena što će Liverpulu biti nadoknađeno.

Osim toga, “crveni” će moći da dovedu i zamenu na čiju platu će moći da utroše novac koji je dobijen od Gomezovog osiguranja.

Mada, menjali bi u Liverpulu sigurno i više od ta dva miliona evra samo da imaju zdravog štopera…

KAKVA KOMBINACIJA! Vrhunski dobitak u Meridianu! (FOTO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: IVICA KRALj – Priče iz kraja #11

5 KOMENTARA

  1. Iako nema tog novca koji moze da zameni dobrog igraca,ipak je na bogatom zapadu bitno da postoje oblici obestecenja kluba,bar za iznos plate povredjenog igraca…

  2. Veliki maler bije Liverpul.. Mnogo povredjenih igraca imaju i za sve je kriv gust raspored utakmica. Igraci ne mogu da se odmore i to je dovelo do posledica.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime