Brondbi ima moćne navijače – smislili lud plan kako da otmu klub Red Bulu!

Navijači Brondbija ne daju klub Red Bulu (FOTO: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Sve češće su glasine kako austrijska kompanija “Red Bul” želi da kupi danski Brondbi, a navijači velikana žele to da spreče po svaku cenu.

Brondbi je desetostruki šampion Danske, a “tvrdo jezgro” njegovih pristalica nipošto ne želi privatizaciju te vrste.

– Red Bul je sve ono što preziremo i protiv čega se borimo. Ne želimo da Red Bul kupi Brondbi, jer to više neće biti klub koji volimo. Za te Austrijance fudbalski klubovi su postali samo biznis. Promenili su grbove klubova, boje dresova, imena stadiona… Promenili su sve! Ne želimo da se to desi našem klubu – poručili su navijači “Momaka iz Vestegnena”.

U tome su ih u petak podržali i navijači Borusije iz Dortmunda, čiji klub je “demolirao” Keln sa 5:1 uz nove majstorije Erlinga Halanda.

Uvek žuto-plavi, uvek Brondbi, nikad Red Bul – poručio je “žuti zid”.

Poznata kompanija u svom vlasništvu već ima nekoliko klubova, među kojima su nemački Lajpcig, austrijski Salcburg i američki Njujork.

Kako bi sprečili da se to dogodi Brondbiju, navijači su kupili 135 loto listića za “Eurodžekpot” i ukoliko dobiju glavnu premiju – otkupiće klub!

Džekpot iznosi 60 miliona evra. Šmekerski – neka je sa srećom!

NEZABORAVNO Četvrt veka „kung-fu Kantone“ i najluđa konferencija

OBAVEZNO POGLEDAJTE Ivica Iliev za Meridian TV o „totalnom fudbalu“ Partizana, Miloševiću, Stankoviću, Sadiku, Sumi i „pijaci“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime