FINCI SU STVARNO KLASA: Potez rivala Danaca u znaku Eriksena! (FOTO)

finska-danska-joel pohjanpalo-evropsko prvenstvo-kristijan eriksen
Finci nisu hteli da slave gol protiv Danske u znak poštovanja prema Eriksenu! FOTO: Guliver

Veliku klasu su pokazali Finci prema rivalima iz Danske zbog zaista strašnog incidenta sa Kristijanom Eriksenom. Osim aplauza po istrčavanju na teren, igrači Finske nisu želeli ni da proslave gol.

Slavila je Finska na kraju sa 1:0 pogotkom Joela Pohjanpala na isteku sat vremena igre. Međutim, iz poštovanja prema stanju Eriksena nisu fudbaleri Finske želeli da slave gol.

A imali su zaista puno razloga. Bio im je to prvi gol u istoriji na nekom od velikih takmičenja! Nikada se fudbaleri Finske nisu kvalifikovali na Svetsko ili Evropsko prvenstvo i ovo im je prvo učešće na velikom takmičenju.

Baš u ovoj vrlo neobičnoj, čudnoj i povrh svega stresnoj utakmici pao je istorijski gol, ali je Fincima važnije bilo da ukažu poštovanje prema Eriksenu.

Videlo se da su Danci bili dekoncentrisani. Možda najviše kada je Pjer Emil Hojbjerg promašio penal koji je mogao da im donese remi.

No, rezultat će retko ko pamtiti već će se svi sećati Eriksena i istorijskog gola Finske gde su zaista pokazali manire. Aplauz i za njih!

LOŠ POČETAK: Poraz Danaca, promašen penal, ali je ipak najvažnije da je Eriksen dobro

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Boško Đurovski: Ronaldo bi meni sedeo na klupi! | Moj Ugao

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime