DIREKTOR FENERBAHČEA: Sa Kokoškovim je bio pravi haos!

igor kokoškov-fenerbahce
Predsednik Fenera o razlazu sa Kokoškovim! (FOTO: GULIVER)

Direktor Fenera, Čenk Renda dao je interesantnu izjavu na konto očekivanja za narednu sezonu kao i razlaza sa bišvim trenerom Igorom Kokoškovim!

Ekipa Fenerbahčea se znatno pojačala ovog leta, dres su zadužili – Pjer Henri, Akile Polonara, Devin Buker, Metedžan Birsen, Rejmar Morgan i Merijal Šejok.

Ako mislite da će ekipa Fenerbahčea osvojiti Evroligu, Meridian vam nudi NAJVEĆU KVOTU NA SVETU – 11,69

Desila se promena i na mestu trenera. Zanimljiv slučaj je da se ponovo desila zamena između Aleksandra Đorđevića i Igora Kokoškova.

Kako je Kokoškov nasledio Đorđevića na klupi košarkaške reprezentacije Srbije, tako je sada Đorđević umesto Kokoškova na klupi Fenerbahčea.

– Nadamo se da će sezona biti zdrava i bez povreda i da ćemo igrati dobru košarku. Imamo novog trenera, želimo da zajedno prezentujemo košarku koja dolikuje Fenerbahčeu. Težimo osvajanju sva tri trofeja (Evroliga, Prvenstvo Turskekl Kup Turske) – izjavio je Renda.

Rastanak sa Kokoškovim je kako kaže došao iznenada.

– Razlaz sa Igorom bio je neočekivan. Međutim, mi smo tim koji uvek ima plan B i mislim da preduzimamo poteze što je brže moguće. Odmah smo se rešili ovog haosa (sa Kokoškovim, prim. aut.) i počeli da radimo sa novim trenerom bez posledica – dodao je direktor turskog velikana.

Veliko je pitanje nakon svih turbulencija u Fenerbahčeu ovog leta da li će Đorđević imati snage da se bolje snađe na klupi u odnosu na  Kokoškova?

Naročito ako uzmemo u obzir da Đorđević dolazi na klupu turskog kluba nakon osvojene titule u Italiji sa Virtusom, gde je imao prilično uređen sistem u klubu.

Kakve rezultate očekujete od Đorđevića na klupi Fenera?

SRBIJA SJAJNO PROŠLA: Odbrana zlata kreće iz komšiluka!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Ždero: Pritisak javnosti i medija da se osvoji zlato je bio preveliki!

11 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime