Zvezda hoće ‚‚kraj” trke u septembru! Šta očekujemo od Milojevića u derbiju?

Crvena zvezda Milojević
foto: starsport

Meč protiv Napolija je doneo veliku satisfakciju, dokazivanje evropskoj eliti, finansijsku injekciju, ali i odličnu pripremu za Večiti derbi. Crvena zvezda u najveći meč na ovim prostorima ulazi sa prilikom da rivalu stavi do znanja da je trofej prvaka Srbije van njihovog domašaja.

Vladan Milojević će želeti da njegovi momci opovrgnu onu famoznu tvrdnju o fizičkom umoru i emotivnom pražnjenju posle velikih evropskih utakmica. Pobeda protiv Partizana donosi pet bodova prednosti uz utakmicu manje. I sve to u septembru.NOVI EVROGOL PODKAST JE TU – ANALIZA MEČA ZVEZDA – NAPOLI I NAJAVA VEČITOG DERBIJA SE POSEBNO IZDVAJAJU!Šta onda očekivati od crveno-belih?

 OČEKIVANO – NAJJAČIH 11

Zvezda hoće ‚‚kraj” trke u septembru! Šta očekujemo od Milojevića u derbiju?

Ovo je verovatno najjači sastav u ovom trenutku. Koliko je realno da svi ovi igrači budu na terenu zavisiće od procene Milojevića, jer su gotovo svi učestvovali u utakmici protiv Napolija. Odbrana je nepromenjena, dok je pored Nenada Krstičića izbor na Goranu Čaušiću.

ŠTA SPREMA BATA? ČETIRI NAČINA NA KOJA PARTIZAN MOŽE DA IZAĐE U DERBIJU

Jedina promena vredna pomena jeste Ebesilio na mestu polušpica. On nije igrao protiv Napolitanaca, pre svega zbog Zvezdine okrenutosti defanzivi, dok bi Ben i Marin ostali na krilnim pozicijama. Boaći bi jednostavno morao da igra kao najistureniji igrač Zvezde.

PAR IZNENAĐENJA I KAFU NA KRILU

Zvezda hoće ‚‚kraj” trke u septembru! Šta očekujemo od Milojevića u derbiju?

U ovoj kombinaciji bi Zvezda i dalje igrala u formaciji 4-2-3-1. Gobeljić bi dobio priliku na desnom beku umesto Stojkovića, pre svega zbog rotacije i odmaranja igrača. Ipak crveno-bele očekuje i zaostali meč naredne sedmice.

U NEDELJU SE IGRA VEČITI DERBI! IGRAJ I TI NA TVOG FAVORITA!

Jovančić bi bio pored Krstičića posle odlične partije po ulasku u igru protiv Napolija i možda baš to bude dovoljno da mu Milojević pruži šansu. Kafu nije bio u protokolu protiv italijanskog tima, ali je spreman i željan dokazivanja. Veljko Simić bi bio iza Boaćija, kao faktor iznenađenja.

PRILAGOĐAVANJE SISTEMA

Zvezda hoće ‚‚kraj” trke u septembru! Šta očekujemo od Milojevića u derbiju?

Sada nešto malo drugačije. Formacija koja dosta više podseća na 4-3-2-1, ali sa nešto uvučenijim krilima i ofanzivnijim bekovima. Ovim bi se dopustila veća sloboda Stojkoviću i Rodiću, a središnji deo terena bio bi ‚‚krcat” kvalitetom.

Partizan ionako ima mnogo problema sa stvaranjem prilika i u ovakvoj ‚‚doteranoj” formaciji bi imali još teži put kroz sredinu, tamo gde crno-beli najčešće pokušavaju da prođu.

POTPUNO NEOČEKIVANO

Zvezda hoće ‚‚kraj” trke u septembru! Šta očekujemo od Milojevića u derbiju?

I jedna pretpostavka koja je teško ostvariva. Ali zašto da ne? Bilo bi interesantno videti Zvezdu u formaciji 4-1-4-1, sa petoricom ofanzivnih igrača.

U ovom sistemu bi Krstičić bio jedini zadnji vezni, što bi moglo da bude rizik. Ipak, Partizan bi mogao da bude iznenađen ovakvom postavkom i da se furioznim startom izbaci iz ritma i igrački i rezultatski. Meleg i Simić bi na sredini i dalje kontrolisali igru, dok bi Marin i Kafu uz Boaćija bili konstantna opasnost po gol Vladimira Stojkovića.

Šta vi očekujete od Vladana Milojevića i Crvene zvezde?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime