Željko Pantić: Srbija ide dalje, SMS ide u Real! A Stanojević je bio krpa! (VIDEO)

Željko Pantić

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je novinar i urednik TV Partizan Željko Pantić. Sa njim smo pričali o Svetskom prvenstvu, ali i o domaćem fudbalu, Zvezdi, Partizanu, Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Prva stvar koja nas je zanimala je šta on misli o predstojećem meču Srbije i Švajcarske. Naš gost je bio optimista.

Protiv Švajcarske bih želeo da bude 2:1, tako mi se crta utakmica. Nekako mi je takav odnos snaga i to želim, ali što je babi milo to joj se i snilo“, smatrao je Pantić.

On je atmosferu oko reprezentacije uporedio sa 1990. godinom, kada je nacionalni tim takođe otišao na Svetsko prvenstvo u senci problema i negativne energije, a rezultat i igra Jugoslavije su bili sjajni.

Što se tiče eventualne osmine finala on smatra da je još bolje što eventualno mogu da nam padnu Nemci u toj fazi.

Mi nekako uvek dobro igramo protiv velikih, ja se bojim da bi mi loše prošli sa Meksikom. Nekako mi deluje da bismo sa Meksikom ušli misleći da smo imali sreće. To je po nas pogubno, mislim da bi imali šanse da dobijemo Nemačku, koliko god to čudno zvučalo“, naglasio je Pantić.

KLADI SE NA SRBIJU PROTIV ŠVAJCARSKE! 

On smatra da je sastav reprezentacije pokazatelj da omladinska škola Partizana odlično radi, a prokomentarisao je i Englesku. Za sastav “Gordog Albiona” je istakao da je problem Premijer liga koja i pored ogromnog novca koji generiše ne uspeva da stvori dobre igrače.

Pričali smo i o Primeri, te mogućem prelasku Sergeja Milinkovića-Savića u Real Madrid. Željko Pantić nam je pričao i o svojim posetama Real Madridu. Navijačima Partizana će posebno zanimljivo biti njegovo mišljenje o Aleksandru Stanojeviću, te priča o transferu Sejdube Sume.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime