Vi predlažete teme, mi diskutujemo: Evrogol podkast prema vašim željama!

Evrogol podkast Mesi Barselona
(Photo by David Ramos/Getty Images)

I ovog četvrtka na portal Meridian Sporta stiže novi Evrogol podkast! Ovoga puta, glavni urednici emisije bićete vi – naši čitaoci i slušaoci. Zato spremite teme za ekipu u studiju, jer će vaše predlozi biti ono o čemu će se pričati u novom izdanju emisije.

Nebojša Marković će i ovog četvrtka biti vaš domaćin, a sa njim će u studiju biti i Dušan Ninković Đuka, takođe novinar portala Meridian Sport.

NEMA ČETVRTKA BEZ EVROGOL PODKASTA, ZATO NE PROPUSTI NIJEDNU EMISIJU!

Sve što treba da uradite jeste da nam predložite vaše teme za razgovor ovog četvrtka, 23. avgusta. Vaše predloge nam šaljite na bilo kom od sledećih mesta:

  • Na našoj fejsbuk stranici, klik OVDE
  • Na naš i-mejl: [email protected]
  • Putem tvitera uz haštag #evrogol
  • Putem komentara ispod ovog teksta

Nema nikakvih ograničenja u temama, dok god se radi o fudbalu i vaši predlozi nisu uvredljivi. Teme mogu biti bilo u obliku jednostavnih pitanja, bilo u obliku širih tema za debatu. Otvoreni smo za sve vaše predloge.

Dok ne stigne novi Evrogol podkast, poslušaj našu prethodnu emisiju. Gosti Nebojše Markovića bili su trener FK IMT Nebojša Jandrić i kapiten ekipe Nemanja Marković. Takođe, mesto u studiju pronašao je i Nikola Lalović, urednik portala Meridian Sport.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 Evrogol 010Evrogol 011Evrogol 012 Evrogol 013Evrogol 014Evrogol 015

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime