Šta sprema Bata? Četiri načina na koja Partizan može da izađe u derbiju!

Partizan
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Partizan se prilično mučio u meču sa Radom, ali je uspeo da pobedi pred derbi. Ipak teško da će takav tim izaći na teren u nedelju od 19 časova.

Partizan je pod Zoranom Mirkovićem do sada najčešće igrao u 4-2-3-1 formaciji, do sada su se videle konture tima i deluje da je novi trener crno-belih sada siguran u kojih 11 najviše veruje. Ali možda iznenadi u derbiju?NOVI EVROGOL PODKAST JE TU – ANALIZA MEČA ZVEZDA – NAPOLI I NAJAVA VEČITOG DERBIJA SE POSEBNO IZDVAJAJU!SPECIJAL ZA DERBI JE TU! KLADI SE!

STANDARDNO – OČIŠĆENI KARTONI!

Rad je prošao, ali najbitnije za Partizan je da je suspenzija Nemanje R. Miletića.Možda i najbolji defanzivac Partizana je tako spreman za derbi i sigurno će igrati.

Šta sprema Bata? Četiri načina na koja Partizan može da izađe u derbiju!

U našoj prvoj opciji za derbi Partizan izlazi u 4-2-3-1 formaciji, sa dva Miletića na bekovima, Šćekićem i Zdjelarom ispred, Pantićem na 10, a Zakarićem i Jankovićem na krilima.

BONUS KVOTE! NAJBOLJA DERBI PONUDA!

Ovo znači da će Šćekić zajedno sa zadnjom četvorkom biti jako defanzivan, a prednja četvorka i Saša Zdjelar će imati mnogo više prostora u napadu. Bekovi su pre svega defanzivni,  a Mirković bi na ovaj način pokušao da što bolje zatvori Bena i Marina na krilnim pozicijama.

KAPITEN U TIMU!

Miroslav Vulićević se oporavio posle još jedne povrede, a crveni karton Nemanje R. Miletića ga je vratio u startnu postavu.

Šta sprema Bata? Četiri načina na koja Partizan može da izađe u derbiju!

Moguće je da će Mirković verovati kapitenu i staviti ga u tim. Tako bi probao da Marka Marina koji će verovatno startovati na toj stani za Crvenu Zvezdu što više optereti u odbrani i otera ga od svog gola.

CRVENO ILI CRNO-BELI? ODABERI SVOJU DERBI KVOTU!

Osim toga ako bi se postavio nešto ofanzivnije Partizan bi mogao da proba sa Nebojšom Kosovićem pored Aleksandra Šćekića proba da uzme loptu na sredini terena i što više je ima u posedu. Naravno ova postava bi defanzivno bila dosta slabija, ali bi možda Nemanja R. Miletić na mestu štopera bio mnogo bolje rešenje od Marka Valijentea, koji nije oduševio od starta sezone.

NIKOLIĆ GLUMI TAVAMBU

Nemanja Nikolić je konačno krenuo da se uklapa u ovaj tim i da radi ono što najbolje zna – da navlači defanzivce na sebe i otvara prostor drugima u napadu. Kao što je Tavamba kod Đukića faktički igrao iza napadača i bio “lažna desetka” tu ulogu ponekad sada ima Nikolić.

Šta sprema Bata? Četiri načina na koja Partizan može da izađe u derbiju!

Ukoliko bi Đukić odlučio da Zvezdi prepusti loptu i igra na kontre ovo bi mogla biti najbolja opcija. Janković i Zakarić bi mogli da se ubacuju iz drugog plana, a Gomeš bi imao više prostora.

POTPUNO IZNENAĐENJE

Slobodan Urošević je dobio poverenje u poslednjih nekoliko mečeva, a Miroslav Vulićević se vratio u tim. Možda bi i Danilo Pantić mogao da se vrati na mesto centralnog veziste. Nikolić kao lažna desetka, a Marko Janković više u sredini i sa loptom u nogama.

Šta sprema Bata? Četiri načina na koja Partizan može da izađe u derbiju!

Zakarić nešto defanzivniji, a desna strana otvorena za Vulićevićeve prodore. Ovo bi bilo neočekivano, ali derbi se dobija hrabrošću!

Šta vi mislite, kako će izaći Zoran Mirković?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime