Saša Ilić: Nije dobro što Partizan dobija trećeg trenera! Savo Milošević oseća klub (VIDEO)

sasa-ilic-partizan-price-iz-kraja
Ilić u sastavu prilikom istorijskog uspeha Partizana! (Stevanovic/Starsportphoto ©)

Kapiten Partizana Saša Ilić je pred nastavak takmičenja u Superligi pričao o dolasku novog trenera u redove crno-belih, te o stanju u klubu.

On je istakao da za klub nije dobro što su promenili tri trenera za godinu dana, ali da se nada da će Savo Milošević ostaviti dubok trag u Partizanu.

Moje mišljenje je da nije baš sjajna stvar da Partizan dobija trećeg trenera za godinu dana. To se odslikavalo i na neke određene rezultate. Nadam se da će ovo biti poslednji trener i ja ću mu poželeti puno uspeha i puno sreće u ovom trenutku i nadam se da će dugo biti u Partizanu“, naglasio je Saša Ilić.

KLADI SE NA PARTIZAN U SUPERLIGI

On odavno poznaje novog šefa struke crno-belih sa kojim je u nekoliko navrata bio i saigrač. Iskusni vezista veruje u uspeh mladog stručnjaka na užarenoj klupi u Humskoj.

Ja Savu poznajem dovoljno dugo, igrali smo zajedno u reprezentaciji i u Španiji. O njegovim ljudskim kvalitetima izlišno je govoriti. Znam da je prošao Partizanovu školu i verujem da oseća Partizan“, naglasila je legendarna Partizanova 22-ka.

Izrazio je zahvalnost prema Zoranu Mirkoviću i svim bivšim igračima Partizana koji su se vraćali u klub, a smatra da je splet okolnosti bio nepovoljan po doskorašnjeg trenra crno-belih.

Meni je izuzetno krivo što se Bata Mirković odlučio za takav korak i što je otišao iz Partizana. Mislim da ima velikog kapaciteta i da će biti dobar trener. Nije mu se posrećilo, a i situacija kakva je u Partizanu nije bila najsjajnija“, naglasio je Ilić.

Na kraju se osvrnuo i na tešku situaciju u klubu i konstatovao da veruje da će klub iz svega ovoga izaći još jači.

Partizan je mnogo veliki klub i imao je ovakve situacije i u prošlosti i izlazio je još jači iz svega toga. Ja se nadam da Partizan mora da se vrati tamo gde pripada, a to je u sam vrh našeg fudbala i da proba da uradi nešto u Evropi“, zaključio je Ilić i na kraju je potvrdio da je glavni cilj njegovog tima do kraja sezone osvajanje kupa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime