Nenad Krstić: Bio je faul Berona, ali bolje da su odlučili produžeci (VIDEO)

nenad krstić-reprezentacija
Nenad Krsti je bez dlake na jeziku (FOTO: Meridian)

Još jedan gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je proslavljeni košarkaš i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić.

Naravno da smo sa njim razgovarali o njegovoj karijeri, danima u Partizanu i potom prelasku u NBA, ali dotakli smo se i upravo završenog Kupa Radivoja Koraća u kome je Partizan uspeo da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

Krstić je istakao da mu je drago što je Partizan uspeo da u kontinuitetu ostvaruje dobre rezultate, te je pohvalio predanost uprave kluba u radu.

Tema je bila i faul koji je sviran Biliju Beronu u finišu te utakmice, kada je bio u kontaktu sa Džokom Lendejlom. Krstić je istakao da je on imao sličnu situaciju u karijeri dok je igrao za Efes, te da je tada njemu sviran faul. Ipak istakao je da je bilo bolje da se sve odlučilo u produžetku.

Nenad Krstić: Bio je faul Berona, ali bolje da su odlučili produžeci (VIDEO)

Bilo je govora i o novim pojačanjima kako Crvene zvezde tako i Partizana, a Krstić se posebno osvrnuo na Đorđa Gagića. Istakao je da centar Partizana ima neverovatan potencijal, ali da mora da poradi na svojoj kondiciji.

O svom radu sa Duškom Vujoševićem je rekao da je bio naporan, ali plodonosan, a takođe je istakao da bi se vratio u Partizan da ga u tome nisu sprečili zdravstveni problemi.

Govorio je i o problemima u NBA, draftu na kome je izabran i istakao je da je u ovom trenutku igračima bitno da što pre odu u NBA. Od brojnih saigrača u najboljoj košarkaškoj ligi sveta govorili smo o Hardenu, Kidu, Šekilu O’Nilu, Delonteu Vestu…

A dotakli smo se i Nikole Jokića i reprezentacije Srbije! Pogledajte našu emisiju i uživajte!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime