Milan Živadinović pred Švajcarsku: Oni nisu mnogo hrabri, oni beže, oni se plaše! (VIDEO)

0
Milan Bard Živadinović
Fudbal Soccer Fudbalski savez Srbije redovna skupstina Ljubinko Drulovic (L) and Milan Zivadinovic Stara Pazova, 03.18.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Gost našeg Mundijal specijala pred meč sa Švajcarskom bio je nekadašnji selektor Jugoslavije, fudbaler i trener Crvene zvezde i fudbalski bard Milan Živadinović. Sa njim smo razgovarali o predstojećem meču sa Švajcarskom, ali i o nekim drugim mečevima Svetskog prvenstva.

Naravno da su nas sve najviše zanimale njegove opservacije o predstojećem duelu sa Švajcarcima, a tu je naš gost, kao bivši selektor, pričao o onome što mora da uradi Mladen Krstajić.

Bitno je da selektor ima kontrolu. Da im otvori glave! Ja sam 50 godina u ovom sportu i kad fudbaleru otvoriš glavu on može da pobedi koga hoćeš. To se najviše videlo u dve utakmice, Argentina je ušla prepotentno u meč i evo šta im se desilo“, rekao je Milan Živadinović.

SUPER SINGL – NAJVEĆA KVOTA NA SRBIJU!

On smatra da ne sme biti opuštanja i da naši igrači moraju od starta ozbiljno da uđu u meč.

“Još u hodniku kad izlazimo na teren mora da bude – poješću te! Od prvog minuta ja bi ih zgazio, zgromio. ja bih napravio takvu atmosferu da ih od starta bacaju u publiku“, istakao je Živadinović.

Pričali smo i o Hrvatskoj koja je imala neverovatan meč sa Argentinom i pobedila je 3:0, te tako uspela već posle dva kola prođe dalje i verovatno osigura prvo mesto u grupi.

On je poručio i da svi koji sada kritikuju Srbiju nisu dobrodošli, te da sada mora postojati nepodeljena podrška našem nacionalnom timu.

S obzirom na veliki broj albanskih fudbalera u reprezentaciji Švajcarske bilo je pitanja iz publike o njihovom mentalitetu, pošto je Živadinovič radio sa velikim brojem Albanaca u FK Priština.

Oni znaju da igraju fudbal, brzi su, imaju tehniku, ali nemaju disciplinu u igri“, rekao je naš gost.

MITROVIĆ DAJE VIŠE GOLOVA OD ŠVAJCARSKE – POGLEDAJ KVOTU

Ovo je sjajno štivo pred meč sa Švajcarskom, a uz to najbolje je imati i tiket iz Meridiana!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime