Meridianbet fantasy: Sari i Azar za bonuse, Kejn za glavobolju!

fantasy Eden Azar
(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Premijer liga ima tri lidera! Posle remija Liverpula i Mančester sitija Čelsi im se pridružio na vrhu tabele, a Eden Azar je bio ključan za vrh Meridianbet fantasy tabele.

Većina fantasy menadžera je imala jednu osnovnu nedoumicu – kome dati kapitensku traku? Oni koji su poput mene to uradili sa Harijem Kejnom mogli su samo da grizu nokte i bacaju daljinske po sobi dok gledaju kako Kardif odoleva…

KREĆE LIGA NACIJA – A U PONUDI SU DUPLE SIGURICE!

Oni drugi kojima je Eden Azar bio kapiten mogli su da slave. Sva tri dobitnika bonusa su kapitensku traku dala upravo vezisti Čelsija i trenutno najboljem strelcu Premijer lige.

Prvo mesto u našoj ligi zauzeo je Miloš Milanov i njegov tim popipivo sa čak 103 poena! On je odigrao benč bust, klupa mu je donela 25 poena i tako je uspeo da izbije na vrh naše liste. Sa klupe su Kalum Vilson i Kjeran Tripije imali dosta bodoa, a iako napadači nisu blistali vezni red i napad nisu razočarali.

tim 1 fantasy

Doerti je iza sebe imao još jedno brutalno kolo sa 15 bodova, Alonso i Robertson su sačuvali svoje mreže, a Ričarlison je dao gol. Eden Azar sa kapitenskom trakom doneo je 28 bodova za prvo mesto u našoj Meridianbet fantasy ligi.

KOD ZA ULAZAK U LIGU JE 68404-643566

Drugi igrač sa preko 100 bodova u ovom kolu bio je Milan Radovanović sa timom IzriGoti. On je takođe u timu imao standarnu ekipu koja je u ovom kolu donosila bonuse – Doertija, Alonsa, Tripijea, Frejzera, Ričarlisona i Vilsona…

tim 2 fantasy

Azaru je pripala traka, ali je razliku napravio Aleksandr Lakazet. Francuski špic igra stvarno sjajno, a sa dva gola u mreži Fulama doneo je 12 bodova. Da Milan na klupi nije ostavio Robertsona, rezultat bi bio još bolji!

SLEDEĆE KOLO PREMIJER LIGE JE VEĆ U PONUDI!

Treće mesto pripalo je Milošu Kojiću sa timom Stella rossa. On je takođe odigrao bench boost. Na klupi ga je nažalost sačekao Holebas sa minusom, ali bar je Kalum Vilson doneo poene.

tim 3 fantasy

Miloš je takođe u timu imao Lakazeta, a jedini koji mu nisu doneli bodove bili su Patrik van Anholt, Džejms Medison, Aleksandar Mitrović i Aron Van Bisaka, pored već pomenutog Holebasa. Na kraju je sa 95 bodova bio treći i on je takođe uzeo bonus.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime