Meridian UŽIVO: Dolazi nam Danilo Anđušić, postavi mu pitanje!

Anđušić
Anđušić o mogućem povratku u dres Partizana (FOTO: Srđan Stevanović/Starsport)

Gost Meridian UŽIVO emisije u ponedeljak 5. novembra od 15 časova biće srpski košarkaš Danilo Anđušić. Ti možeš učestvovati u emisiji tako što ćeš mu postaviti pitanje.

Nekadašnji košarkaš Partizana biće novi gost u našoj ustaljenoj emisiji Meridian UŽIVO. Ovu emisiju moći ćete da pratite uživo na našem jutjub kanalu, ali i da je uređujete vašim pitanjima.

ZAPRATI MERIDIAN JUTJUB KANAL!

Anđušić će razgovarati o svojoj karijeri, o počecima u Hemofarmu i Mega Vizuri i dosadašnjim uspesima i rezultatima. Ovaj 27-godišnji košarkaš će pričati i o vremenu provedenom u dresu Partizana, usponima i padovima sa kojima se susretao, kao i svojim inostranim angažmanima.

Meridian UŽIVO: Dolazi nam Danilo Anđušić, postavi mu pitanje!
credit: Pedja Milosavljevic

Nastupao je u karijeri još i za Bilbao Basket, Uniksu, Valjadolidu, Virtus Bolonji. On će, kao nekadašnji igrač beogradskih crno-belih, biti pozvan i da priča o aktuelnostima u srpskoj košarci, o nastupima naših timova u Evrokupu, a posebno o dolasku Andree Trinkijerija na klupu Partizana.

KLADI SE NA ABA LIGU

Biće naravno još mnogo toma o kojima će Anđušić govoriti, a vi se postarajte da postavite vaša pitanja našem gostu. Budite uz nas u ponedeljak od 15 časova, na našem jutjub kanalu. Meridian UŽIVO, Danilo Anđušić i vi.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime