Marko Radaković: Janičić ne sme na revanš! (VIDEO)

Napravili smo malu retrospektivu i u goste pozvali Vasa Bakočevića i Marka Radakovića. Momci koji su se borili na Meridian Megdanu su se odazvali pa smo u našem studiju analizirali borbe iz Novog Sada! Bakočević je pobedio, Radaković nije ali nam je otkrio razloge poraza.

Treći meč u malo više od dva meseca je ostavio posledice pre svega na fizičku pripremu borca iz Pančeva. Radaković se borio krajem februara i krajem marta, a krajem aprila na Megdanu mu je ponestalo snage. To je mogao da vidi ko god je gledao borbu.

KLADI SE NA BELATOR!

Marko Radaković je bio bolji u prve dve, pa i u polovini treće runde, ali nije izdržao. Kako je rekao u našoj emisiji, nije on potcenio Janičića već je precenio sebe. Mislio je da nema prednost u dotadašnjem delu meča i bez kalkulisanja je hteo da odradi završnicu borbe.

Za razliku od Radakovića, Janičić je imao fokus. On se nekoliko meseci pripremao samo za ovaj meč ali je Radakoviću teško pao. Više bi voleo da je izgubio od nekog borca koji je stvarno kvalitetniji. Zbog toga se oseća bezveze i tvrdi da je u rukama imao dobijen meč.

’’Odmah posle meča sam izjavio da želim revanš sa tim momkom. Njegov menadžment je izjavio kako ja nisam interesantan protivnik za novu borbu. Ja njih razumem, oni shvataju da sam 14 minuta bio bolji i da bih mogao lako da rešim naredni meč.’’

MEKGREGOR I MEJVEDER PO MMA PRAVILIMA?

Marko se osvrnuo i na stil brobe koji forsira njegov protivnik sa Meridian Megdana! Janičić je poznat kao takmičar koji može mnogo da izdrži, da primi desetine udaraca pre nego što se odluči da napadne. Sa takvim stilom neće moći da izdragi dugotrajnu karijeri jer se udarci akumuliraju, smatraju naši gosti.

Iako je poraz teško pao Marku, pogotovo zato što je većim delom borbe bio bolji, nema odustajanja. Jedino rešenje u ovakvim momentima je povratak u salu i u teretanu, još naporniji treninzi i još teži izazovi!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime