Ivan Đorđević: Rakić naš najbolji borac! Janičić je tvrd, Vaso ima jednu manu! (VIDEO)

Ivan Đorđević Meridian

Gost naše Meridian UŽIVO emisije pred četvrti Megdan koji se održava 15. marta bio je jedan od najboljih MMA trenera u regionu Ivan Icko Đorđević.

Sa našim gostom smo razgovali o predstojećem Megdanu, Ahilej borilačkoj akademiji i njenim članovima, ali i o njegovim počecima i budućnosti MMA sporta.

Naš gost je na startu pričao o svojim počecima sredinom devedesetih godina kada je trenirao boks i tome kako je za prvi meč pozajmio ne samo rukavice, već i štitnike za zube!

Govorio je o pozivu MMA trenera i tome koliko je potrebno iskustva borcima da bi na pravi način iskoristili pomoć koju im treneri pružaju iz svog ugla, a dotakao se i povratka Džona Džonsa u ring. Za njega smatra da će postati najbolji borac svih vremena, uprkos raznim problemima na koje nailazi.

Što se tiče regionalne scene istakao je da je Aleksandar Rakić naš najbolji borac, a pričalo se i o Aleksandru Iliću. Popularni Joker je nedavno dobio ponudu KSW-a da se takmiči, a Ivan Đorđević smatra da on može da dođe do pojasa u takvoj konkurenciji.

Na Megdanu će nastupiti i Miloš Janičić koji je bio pravi hit prethodnog Megdana, a za njega Đorđević ističe da je sjajan borac, ali i da ne voli prozivanja koja se dešavaju između njega i njegovih protivnika.

Naš nekadašnji gost Savo Lazić se takođe bori na Megdanu. a Đorđević je istakao da Sava očekuje možda i najteža borba u karijeri. U borbi između Maksa Grafa i Dušana Džakića dao je veliku prednost domaćem borcu, a za Vasa Bakočevića je rekao da ima samo jednu manu – to što voli brzu hranu!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime