Ivan Đorđević: Džakić pobeđuje Grafa, Vaso Bakočevć voli junk food!

Ivan Đorđević Meridian

Gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Ivan Icko Đorđević, jedan od najboljih regionalnih MMA trenera, a sa njim smo pričali neposredno pred Megdan 4.

Jedan od najvećih MMA turnira u regionu iz godine u godinu pridobija sve više publike i pobuđuje sve više interesovanja, a jedna od borbi koja je uzburkala javnost je meč Dušana Džakića i Maksa Grafa.

Džakić ima desetine borbi i svaki put reši da se povuče, što zbog povrede… Tu je sada sa nama se sprema i nastupiće za Ahilej. U dobroj je formi, ja sada prvi put mogu da ispratim ceo njegov trenažni proces. Izraziti je favorit definitivno, Graf nije neko ko njega može da ugrozi, ali videli smo i tog borca i on može da iznenadi“, istakao je Đorđević.

Na prethodnom Megdanu najveću prašinu podigao je mladi crnogorski borac Miloš Janičić koji je u meču sa Markom Radakovićem uspeo da dođe do senzacionalne pobede. Za njega naš gost ima reči hvale, ali i neke kritike.

Definitivno tvrd borac. Nemam šta da kažem osim da je tvrd borac, ima potencijala i hrabar je momak. To neko prozivanje među njima što se dešava, ja kao trener ne volim te stvari i izbegavam ih“, rekao nam je Đorđević.

Kada je u pitanju borba još jednog našeg bivšeg gosta Sava Lazića bilo je reči o tome, a Lazićev protivnik Gasimov je izuzetno nezgodan takmac i Ivan Đorđević smatra da je ovo Laziću borba karijere.

A kada god se održava Megdan pod budnim okom svih je i Vaso Bakočević. Naravno da i na ovom Megdanu ima borbu, a upitali smo našeg gosta koja je to Vasova najveća mana.

Vaso je neko ko je jako disciplinovan u sali, ali bih ja voleo da to tako bude i van sale. On jako voli da jede i jako je interesantno da je to čovek koji ne voli da pije, puši, izlazi noću… On je obrazac onoga kako bi profesionalni sportista trebalo da se ponaša i ima jednu manu – voli da jede. I to jede “junk food” i to stalno jede“, zaključio je naš gost.

A naravno da je bilo reči i o UFC-u, našim najboljim borcima, Aleksandru Rakiću, Aleksandru Jokeru Iliću

26 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime