Evrogol podkast: Srbija bije glavnu bitku, ljubav za Meksiko i Senegal

Srbija Evrogol podkast
Srbija - Kostarika, Serbia - Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Svetsko prvenstvo uveliko traje, a prvu nedelju dešavanja u Rusiji smo rešili da detaljno ‚‚prečešljamo”. Zato je tu novi Evrogol podkast! Gosti Nebojše Markovića bili su Dušan Ninković, novinar portala Meridian Sport i Bojan Marinković, novinar Sportskog žurnala i Sportkluba.

U ovonedeljnom izdanju emisije centralna tema emisije je bio Mundijal, a veliki udeo u tome imala je reprezentacija Srbije. Orlovi su savladali Kostariku na svom prvom meču na Svetskom prvenstvu posle osam godina i tako uspešno započeli ovaj turnir. Bilo je reči o nekim zanimljivim aspektima sa tog susreta, a potom su se momci usmerili na ključan meč sa Švajcarskom.

ARGENTINA IZMEĐU TUGE I KOMEDIJE: HRVATSKA PONIZILA SAMPAOLIJEVU BANDU I ZASELA NA POL POZICIJU!

Srbija u petak igra protiv ove evropske selekcije u ključnom susretu u borbi za osminu finala i najava tog susreta je bila važan deo ovog Evrogol podkasta. Hoće li ekipa Mladena Krstajića već obezbediti prolaz dalje kolo pre kraja? Kako će Srbija igrati i u kom sistemu će nastupiti Švajcarska?

Kolarov Evrogol podkast
Srbija – Kostarika, Serbia – Costa Rica, Samara, Rusija 17.6.1018. Jun 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Naravno, momci su se osvrnuli i na preostale timove na turniru. Najviše simpatija u prvom kolu je pobrala ekipa Meksika, savladavši Nemačku sa 1:0. Branilac trofeja je delovao vrlo slabo u tom meču, dok su Meksikanci iznova i iznova stvarali prilike.

HOĆE LI SRBIJA SAVLADATI ŠVAJCARSKU?

Bilo je reči o simpatičnom timu Senegala i njihovom selektoru Aliju Siseu, dok je nezaobilazna tema bio i Kristijano Ronaldo. Zašto je Tunis primio dva jeftina gola od Engleske i šta je to zanimljivo u ovom timu Belgije, saznajte u novom Evrogol podkastu.

Zapratite nas i na našem Mixcloud nalogu i tako ne propustite nijedno izdanje Evrogol podkasta.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime