Evrogol podkast: Rakija sa Stenom Kolimorom, u vozu sa Brazilcima i u baru s Ruskinjama

Evrogol podkast
(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Prvi Evrogol podkast posle Svetskog prvenstva je dobar trenutak za sumiranje utisaka. Gosti Nebojše Markovića bili su Nikola Janković, novinar Mondo Sporta i Dušan Ninković, novinar portala Meridian Sport.

Koga pozvanijeg da ugostite nego čoveka koji je u Rusiji ovog leta proveo 37 dana. Baš to je učinio Nikola Janković. On je otputovao za zemlju domaćina Svetskog prvenstva i tamo doživeo mnogo jedinstvenih iskustava.

  • Našem Mixcloud profilu – klik OVDE
  • Na SoundCloudu – klik OVDE
  • Putem Apple podcast aplikacije na vašim iPhone uređajima
  • Putem aplikacije Stitcher koja je dostupna i na Android i na iOS operativnim sistemima
  • Unošenjem RSS feed-a u neku drugu podkast aplikaciju – klik OVDE

ALISON LEČI LIVERPULOVE TRAUME – SVETSKI REKORD I POJAČANJE ZA NAREDNU DECENIJU

U ovoj emisiji Evrogol podkasta čućete zbog čega je ceo put bio haotičan i koliko je zapravo sve bilo komplikovano. Nikola u većem delu emisije preuzima reč i otkriva kako funkcioniše put novinara na Mundijal, zbog čega je rešio da ne ide u bazu reprezentacije Srbije, već da luta Moskvom, Sankt Peterburgom i drugim ruskim gradovima.

Do čega ga je to dovelo? Šta je naučio svojim užurbanim planiranjem i zbog čega nije otišao na utakmicu Portugal – Maroko? U moru mnogih neverovatnih i čudnih situacija, Nikola je u Rusiji morao da se snalazi za najrazličitija putovanja, odlaske na utakmice i uopšte, pronalaženja kvalitetnih priča.

JOŠ TRI NEDELJA DO POČETKA PREMIJER LIGE! KVOTE SU VEĆ TU!

To ga je na kraju dovelo i do upoznavanja sa Stenom Kolimorom, nekadašnjim fudbalerom Liverpula, kao i sa Markom Bosnićem, čuvenim australijskim golmanom ovdašnjeg porekla. Dušan i Nebojša su upijali informacije i zanimljive priče, a bilo je i poznanstava sa ljudima iz najrazličitijih delova sveta.

Šta je to specifično za brazilske navijače, a šta za francuske? Zašto su putovanja vozom uvek bila interesantna i još mnogo toga je Nikola otkrio u ovoj emisiji. Naravno, bilo je i priče o finalu Svetskog prvenstva i sumiranju utisaka sa poslednjeg meča turnira.

KO OSVAJA LIGU ŠAMPIONA?

Francuska je stigla do trijumfa, a Dušan i Nikola su dali svoj sud o ovoj utakmici, kao i istorijskom uspehu Hrvatske.

Sve to čini ovonedeljni Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 – Evrogol 010

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime