Evrogol podkast: Nova emisija na Meridian Sportu svakog četvrtka!

Evrogol podkast

Meridian Sport vam priprema nešto sasvim novo! Od četvrtka 10. maja sa emitovanjem kreće Evrogol podkast, potpuno nova emisija posvećena svim fudbalskim temama!

Navikli smo vas do sada da vam iznova pripremamo iznenađenja, a tako je i ovoga puta. Od ovog četvrtka bićete u prilici da slušate premijernu emisiju Evrogol podkasta, a potom i svakog narednog četvrtka.

Voditelj emisije je Nebojša Marković, a njegovi gosti iz nedelje u nedelju biće sportski novinari, fudbaleri i treneri. Oni će jednom nedeljno kroz opuštene razgovore pokušavati da pronađu odgovore na sva najvažnija fudbalska pitanja.

Naravno, i slušaoci Evrogol podkasta biće u mogućnosti da učestvuju u izboru tema i šalju svoja pitanja gostima na portalu Meridian Sporta, kao i putem društvenih mreža.

Prvi gosti Vladimir Novaković i Nikola Lalović

Gosti u prvoj emisiji Evrogol podkasta biće Vladimir Novaković, novinar i komentator televizije Sportklub, i Nikola Lalović, urednik portala Meridian Sport.

DO KOJE FAZE MUNDIJALA ĆE STIĆI SELEKCIJA SRBIJE?

Oni će tokom oko 45 minuta razgovora pretresati sve što se dešavalo u evropskom fudbalu tokom prethodne sedmice, ali i najavljivati najzanimljivije događaje predstojećeg vikenda.

Evrogol podkast ćete moći da slušate svakog četvrtka na našem portalu, ali i na platformama namenjenim za podkaste i radio emisije, kako biste bili u mogućnosti da nas u bilo kom trenutku slušate na vašem telefonu, desktop računaru ili nekom drugom uređaju.

MUNDIJAL 50: PRATITE NAS U NAŠEM ODBROJAVANJU DO SVETSKOG PRVENSTVA

Takođe, Evrogol podkast je još jedan od projekata našeg portala, nakon jutjub emisije Meridian UŽIVO u kojoj ste već navikli na intervjue sa poznatim sportskim ličnostima, kao i specijala Mundijal 50, posvećenog Svetskom prvenstvu u Rusiji u kojem odbrojavamo 50 dana do početka takmičenja uz najzanimljivije tekstove o mundijalskim temama koje su do sada bile manje poznate.

Evrogol podkast, od četvrtka 10. maja na vašim uređajima u svakom trenutku. Slušamo se!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime