Evrogol podkast: Lampard ili Džerard, presuda Đavolima i da li je bio gol?

Evrogol podkast

Četvrtak je vaš dan za Evrogol podkast, a mi smo tu i ovoga puta da pričamo o fudbalskim aktuelnostima. Ove nedelje, gosti Nebojše Markovića bili su Nikola Lalović i Dušan Ninković Đuka, kolege sa portala Meridian Sport. Teme – sve ono što je zanimalo slušaoce.

Pitanja koja smo dobijali tokom prethodnih nekoliko dana iskoristili smo da napravimo ‚‚kolaž” emisiju, gde su pitanja slušalaca bila jedina stvar o kojoj je bilo reči. A bilo je zaista svega. Mnoge su zanimale teme vezane za Englesku i tamošnji fudbal.

Jedna od glavnih tema bilo je eventualno ukidanje Liga kupa – da li bi to trebalo učiniti, kome bi to koristilo, a kome ne? Nakon što trio u studiju nije došao ni do kakvog korisnog zaključka, prešlo se i na druge teme. Da li je Liverpul konačno spreman za velike stvari? Đuka i Nikola su pričali o njihovim dosadašnjim partijama i načinu na koji su Redsi stizali do pobeda.

PRESLUŠAJTE I NAŠU PRETHODNU EMISIJU – PRIČALI SMO I O ZVEZDI I O PARTIZANU

Pored toga, slušaoce je zanimala aktuelna situacija u Mančester Junajtedu. Šta se dešava sa Pogbom i Murinjom i da li bi njih dvojica trebalo da odu iz kluba, zajedno sa ne toliko dobrim Aleksisom Sančezom?

Bilo je reči i o reprezentaciji Srbije – ko bi mogao da bude selektor, a da ima kvalitet, iskustvo i da nije stranac? Momci su pokušavali da se sete što više imena i imali su o svakom po nešto da kažu.

U SUBOTU SE IGRA DERBI MADRIDA! REAL ILI ATLETIKO?

Naravno da emisija nije mogla da prođe bez priče o nagradama koje je dodelila FIFA. Sva trojica su bili prilično jasni u svojim razmatranjima, ali daleko od toga da je to bilo sve što čini novi Evrogol podkast. Tu su i Stiven Džerard i Frenk Lampard, Derbi Kaunti, Kšištof Piontek…

Bilo je mnogo tema o kojima ste želeli da pričamo, a mi vas ostavljamo da preslušate novi Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008Evrogol 009 Evrogol 010Evrogol 011Evrogol 012 Evrogol 013Evrogol 014Evrogol 015 Evrogol 016 Evrogol 017Evrogol 018Evrogol 019Evrogol 020

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime