Evrogol podkast: Kad nema Srbije, igraju Rusi! Englezi razbili kletvu i hvalospev za Godina

Evrogol podkast
(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Evrogol podkast je pred vama i ovog četvrtka! U novoj emisiji gosti Nebojše Markovića bili su Dragan Čiča, novinar i komentator Spotkluba i Dušan Ninković, novinar portala Meridian Sport.

Od ove nedelje, Evrogol podkast vam je dostupan na najvećem broju različitih platformi. Sada možete da nas slušate na sledećim platformama:

  • Našem Mixcloud profilu – klik OVDE
  • Na SoundCloudu – klik OVDE
  • Putem iTunes podcast aplikacije
  • Putem aplikacije Stitcher koja je dostupna i na Android i na iOS operativnim sistemima
  • Unošenjem RSS feed-a u neku drugu podkast aplikaciju – klik OVDE

Trio je u studiju razgovarao o osmini finala Svetskog prvenstva i najavi mečeva četvrtfinala. Najviše pažnje dobili su derbi mečevi, pre svih Francuske i Argentine, a potom i Portugala i Urugvaja.

KO IDE U FINALE MUNDIJALA?

Šta je bilo zanimljivo da se kaže o Dijegu Godinu, a šta o Kilijanu Mbapeu? Hrvatska je uspela da na penale savlada Dansku, dok je Engleska isto učinila protiv Kolumbije. Šta smo mogli da uočimo u ta dva susreta i koji tim je najviše pokazao?

Zašto Hrvatska jeste i zašto Hrvatska nije favorit da stigne do finala, kao i famozno pitanje – da li se fudbal vraća kući? Šta je sprečilo Dance da izbace Hrvatsku i koliko je Nejmar proveo vremena na travi?

DRUGI UGAO: KAKO ENGLESKA, FRANCUSKA I ZAPADNA EVROPA STVARAJU AFRIČKE REPREZENTACIJE

Brazil je izbacio Meksiko, dok je Belgija savladala Japan i ta dva tima će se sastati u derbiju četvrtfinala. Pričalo se o očekivanjima od ta dva meča, kao i o promenama Roberta Martineza u pobedi Belgije u osmini finala.

Nismo zaboravili ni domaćina Rusiju koja nastavlja sa odličnim turnirom, a njihova pobeda nad Španijom je posebno pobudila pažnju. Šta je Dušan Ninković imao da kaže o Golovinu, a šta o Kokeu? I uostalom, koga momci vide u polufinalu Mundijala?

Sve to čini novi Evrogol podkast.

Prethodne emisije:
Evrogol 001Evrogol 002Evrogol 003Evrogol 004 Evrogol 005 – Evrogol 006Evrogol 007Evrogol 008

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime