Bata Mirković: Mačvu teško zaboravljam, klub nema novca za pojačanja! (VIDEO)

Ivica Iliev Zoran Mirković

Partizan je započeo pripreme za drugi deo sezone i posle prozivke u Teleoptiku novinarima se obratio šef struke crno-belih Zoran Bata Mirković.

Nekadašnja igračka legenda Partizana se osvrnula i na to da Partizan još uvek nije doveo nikakva pojačanja.

Takva je situacija, takve su mogućnosti i jedino što mogu da kažem je da idemo dalje sa ovim kadrom. Mislim da je sve uslovljeno prodajom nekih igrača i dok toga ne bude ne možemo da pričamo u tom pravcu“, istakao je Mirković.

partizan

Kao cilj u drugoj polusezoni trener Partizana je istakao pobede, te je naglasio da je to uvek obaveza kada je Partizan u pitanju. Od igrača iz omladinske škole Pavlović i Stevanović su apostrofirani kao sigurni za put u Antaliju na pripreme, dok će drugi imati šansu da se radom u Beogradu nametnu treneru Mirkoviću. Bilo je reči i o izostancima sa prvog treninga.

Videli ste da fali Đerlek, on je dobio boginje pre pet-šest dana. Nadamo se da će Marko Janković, Svetozar Marković i on biti spremni za pun trening u Turskoj. Rikardo sutra stiže, dobio je dozvolu od sportskog direktora“, naglasio je Mirković.

KLADI SE NA AUTSAJDERA U ENGLESKOJ I ČEKA TE SJAJAN DOBITAK!

Što se tiče pitanja vezanih za poslednje kolo jesenjeg dela šampionata i duela sa Mačvom trener Partizana je istakao da se stvari nisu još slegle kada je taj događaj u pitanju. Takođe je dodao da stvari koje se dešavaju van terena utiču na igrače, ali da stručni štab o tome ne vodi računa, već isključivo o dešavanjima na treningu i na terenu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime