Azar dominira, Obamejang pogađa a za 2 minuta dobijaš kvotu 15!

Arsenal Čelsi
(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Derbi kola Premijer lige igra se u Londonu gde se sastaju Arsenal i Čelsi, a naši igrači su iskoristili specijal koji smo spremili za ovaj meč.

Ovaj duel je na svim tiketima, a igrač u koga najviše veruju igrači u Meridianu je Eden Azar. Kvota da će on postići gol i asistirati je 6.50. Znamo kakav je Belgijanac kada je u formi, ali da li će biti na ovom meču? Naši igrači veruju da hoće!

Eden Azar daje gol i asistira – kvota 6.50

A veoma brzo možete doći do kvote 15.00. Ovakve igre su jako popularne u našim specijalima, a sada je igračima za oko zapao tip da će u prvih 2 minuta biti dosuđen jedan žuti karton.

Nije bitno sa koje strane – ali igrači računaju na Džaku, Kantea, Davida Luiza, Koščelnog

Žuti karton u prva dva minuta meča – kvota 15.00

Sa jedne strane će tu biti Eden Azar kao najveća pretnja golu Arsenala, a sa druge Aleksandr Lakazet i Pjer Emerik Obamejang. Da li neko može da postigne dva gola? Ako mislite da može iskoristite kvotu 3!

Dupli strelac – kvota 3.00

A upravo je Gabonac deo sledeće opklade. Ukoliko napadač Arsenala postigne gol glavom kvota na to je 8.00. Nije to njegovo najjače oružje, ali već je tako tresao mreže. Uostalom zbog toga je kvota ovoliko velika!

Obamejang daje gol glavom – kvota 8.00

Na kraju tu je i nada u potpuni spektakl! Ukoliko na ovom meču vidimo bar 6 golova – tj. 3+ sa obe strane takođe ćeš dobiti sjajnu kvotu!

Oba tima daju 3+ gola – kvota 2.30

Azar dominira, Obamejang pogađa a za 2 minuta dobijaš kvotu 15!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime