Fantasy dobitnici: Podeljeni su novi bonusi, a ovo kolo ste oduvali!

Mitrović
Strancima u Fulamu teško pada izolacija (FOTO: Henry Browne/Getty Images)

Sinoć je završeno treće kolo Premijer lige a nakon toga su vredni ljudi koji rade fantasy izračunali ko je osvojio koliko poena. Mi u redakciji ne možemo da se pohvalimo dobrim rezultatima i vi ste bili skoro tri puta uspešniji od nas!

Nagrade zasluženo idu u ruke ljudima koji su u ovako slabom kolu odigrali na skoro 100 poena! Prvoplasirani je imao 95 poena u prethodnih nekoliko dana, za drugo mesto je bilo dovoljno 94 poena, a treće mesto dele igrači sa po 92 poena, što je sjajan učinak.

PALAS MORA DO POBEDE U NAREDNOJ RUNDI!

Meridian fantasy liga pokazuje svoj kvalitet čak i u kolima koja su objektivno slaba. Retko ko je na svetu zadovoljan kako je odigrano treće kolo Premijer lige ali su neki učesnici naše lige zabeležili odličan skor. Prebaciti 90 poena u ovom kolu bio je jako težak posao!

Boris Milosavljević je mnogo rizikovao izborom kapitena za ovo kolo. On je verovao u engleskog reprezentativca Megvajera a snažni štoper je vratio sa deset osvojenih bodova koji su se duplirali! Dobar potez!

Bili su tu i Alonso i Tripije, sa po 11 osvojenih bodova u polsednjoj liniji. Mitrović je dodao 16 u napadu, a Lukaš Mura 15 iz veznog reda. Arnautović, Zaha i Beljerin su se zaustavili na 5. Kada se sve sabere, Boris je stigao do 95 bodova i što je još zanimljivije, samo 1 bod ostavio na klupi!

DA LI JE SITI POREMEĆEN ZBOG REMIJA?

Pratio ga je, sa samo jednim bodom zaostatka, Nikola Konić. I on je imao Tripijea i Beljerina, ali i Megvajera koji nije bio kapiten. Umesto toga je kapitensku traku dodelio Kejnu koji je svojih deset bodova duplirao.

Mitrović je i kod njega doneo 16 poena, a blistali su još Seri sa 9 i Azar i Gundogan sa po 8 osvojenih bodova. Njegova taktika je takođe bila sjajna pa su na klupi ostala samo dva poena, ona koje je osvojio Džo Hart.

Treće mesto i poslednju nagradu za ovu nedelju podelili su Miloš Krstić i Saša Simić. Njih dvojica su stigli do 92 boda i do trećeg Meridian fantasy bonusa! Da vidimo šta je njima donelo bodove u ovom kolu.

ČITAŠ LI NAŠ DNEVNIK?

Miloš je kapitensku traku dodelio Aleksandru Mitroviću, što se višestruko isplatilo! Pored njega je imao i van Dajka i Greja. Te momke koji u prethodnim timovima nismo videli a oni su bili uspešni u ovoj rundi. Moglo je bolje od strane Lakazeta ili Vilijana, pa bi i bonus bio veći.

Saša je do bonusa stigao granitnom odbranom. Njegova defanziva u sastavu Alonso-Megvajer-Kin-Tripije donela je čak 42 boda!

SARIJEV ČELSI IZGLEDA MOĆNO!

Dvadeset bodova kapitena Kejna i još 16 bodova ubojitog Aleksandra Mitrovića pogurali su ga do deobe trećeg mesta na ovonedeljnoj listi najuspešnijih fantasy igrača. Sad je vreme za igranje osvojenim bonusima i za njihovo uvećavanje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime