Fantasy dnevnik: Mama, mama nisam samo ja očajan! Popravićemo se!

Fantasy dnevnik
(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Ovaj fantasy dnevnik će proteći poput susreta sa roditeljima posle roditeljskog sastanka na kome se sazna za tri keca i dvojku iz hemije.

Dakle Ninković će reći da nije samo on bio očajan, već da su i svi ostali isti, da ga profesor mrzi… Lalović će obećati da će se popraviti i da će u narednom periodu biti bolji.

U principu, ništa novo u našem fantasy dnevniku!

NINKOVIĆ: Kakva katastrofa od kola!

Ovaj naslov ne odnosi se na moj učinak već na kolo u globalu (pa i ne baš).Katastrofa, kako drugačije objasniti to što su bili srećni svi koji su prebacili 40 bodova. Mene je ponovo malo spasila odbrana, isplaćuju se pare uložene u defanzivu.

Posebno je to primetno jer vezisti nemaju neki spektakularan uticaj. Ja u timu imam Azara, koji u ovom kolu nije uradio ništa, ali je jedan od retkih veznih igrača koji briljira. Da stvar bude gora po mene, prodao sam Pereiru iz Votforda u petak prepodne, nakon što je nekoliko rundi bio bez bodova.

HEJ, TU JE SPECIJAL ZA MEČ LIVERPUL – ZVEZDA!

Aguero je dao gol i ponovo izašao prerano za moj ukus. Ne zna šta da radim sa napadačima i to mi je glavni problem. Kejn teško stiže do šansi, Totenhem ne postiže mnogo golova a Aguero nema vremena da se razigra.

Izgubio sam u ovom kolu za pet poena, ali sam na neki način ja pobednik. Ubedio sam Lalovića, jer je imao previše povređenih vezista, da iskoristi vajld kard u ovom kolu. ’’Prošla je pauza, sad možeš da skockaš tim’’, rekao sam mu. Kolo je bilo očajno, on nije uspeo da prebaci 50 poena pa sam uspeo!

LALOVIĆ: Za dva, najviše tri kola – biće bolje!

Kažu svi kada povuku reformske poteze, kakve sam ja rešio da odradim sa svojim timom. Da, pao je taj prvi wildcard u sezoni i moj fantasy tim je poprimio neke nove obrise.

Konačno sam uspeo da ubacim Medisona u tim (što mi nije puno donelo), Mendi se vratio, a tu je konačno i Robertson. Od “kapitelaca” Aguero i Azar su ostali, a tu je i Kejn iz prostog razloga što nisam znao na koga da potrošim novac.

ŠTA ZNAČI LE? ZNAČI GOMILU MEČEVA!

U Arsenal ne verujem ni malo, pogotovo ne u odbranu i Mesuta Ezila, garantujem da će biti šesti na kraju sezone i da će ih retko biti u mom fantasy timu.

U ovom kolu sam verovao u Rafu Beniteza i naravno pogrešio, ostavivši na klupi Danka, a u timu Jedlina. 47 bodova u ovom očajnom kolu je ok, ali već naredne nedelje očekujem pravi vatromet!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime